Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane militare ruseşti au interceptat un bombardier american

Publicat:

Bombardierul american zbura deasupra apelor internationale in . Rusia a identificat bombardierul de la o distanta considerabila fata de granita si l-a tinut sub observatie.

Doua avioane militare de tip Suhoi-27 au fost trimise sa identifice si sa escorteze aeronava. Dupa ce bombardierul si-a schimbat traseul si s-a indepartat de granita Rusiei, cele doua avioane militare s-au intors la baza, se arata in comunicatul ministerului.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Rusiei nu-i pasa”: Suedia avertizeaza ca navele Moscovei vor provoca o catastrofa de mediu in Marea Baltica 

13:40, 18.04.2024 - Rusia pare pregatita sa creeze „ravagii de mediu” prin navigarea cu petroliere nepotrivite prin Marea Baltica, incalcand toate regulile maritime, a declarat ministrul suedez de externe, in timpul primei sale vizite la Londra de cand Suedia a aderat la NATO.

(video) Rusia a interceptat la granița explozibil ascuns in icoane: Ar fi fost trimis de Ucraina prin Romania și alte țari UE

13:30, 02.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB), susține ca „a blocat” un canal de introducere in Rusia a unor dispozivite explozive ascunse in icoane, trimise de Ucraina prin țarile Uniunii Europene, inclusiv Romania, relateaza TASS, potrivit hotnews.ro .

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Rusia sustine ca a interceptat trei avioane militare franceze deasupra Marii Negre

21:50, 05.03.2024 - Rusia a afirmat marti, 5 martie, ca a ridicat un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este neobisnuit, dar care intervine intr-un moment de tensiuni sporite cu Parisul, relateaza AFP."In…

Rusia susține ca a interceptat mai multe avioane franceze aproape de granița sa din Marea Neagra

20:10, 05.03.2024 - Rusia susține ca a interceptat trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa, deasupra Marii Negre. Incidentul vine intr-un context de tensiuni sporite intre Franța și regimul de la Kremlin, in contextul declarațiilor recente ale președintelui Emmanuel Macron.

Noi atacuri rusești la granița Romaniei. Au fost emise mesaje RO-Alert in doua județe/ Doua avioane F-16, ridicate din baza de la Fetești

15:25, 10.02.2024 - Autoritatile romane au transmis mesaje RO-Alert in judetele Tulcea si Galati pentru a avertiza populatia asupra posibilelor caderi ale unor resturi de drone, dupa ce Rusia a atacat din nou porturile din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?