Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare meteo de vreme rea. Urmeaza patru zile cu ploi, vant si temperaturi scazute!

Publicat:

Specialistii de la de Meteorologie au emis, sambata dupa-amiaza, o avertizare meteo de vreme rea. Conform specialistilor de la ANM, pentru intreaga Romanie urmeaza patru zile pline cu precipitatii, rafale de vant si in care temperaturile vor scadea mult sub temperaturile normale pentru aceasta perioada a anului. Astfel, intre 18 aprilie, ora 18.00, [...] Avertizare meteo de vreme rea. Urmeaza patru zile cu ploi, vant si temperaturi scazute!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Vin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo pe regiuni, pana pe 28 aprilie

21:25, 16.04.2024 - Specialiștii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au emis prognoza de specialitate, valabila pana pe 28 aprilie 2024. Astfel, in perioada urmatoare, vremea va intra intr-un proces semnificativ de racire in intreaga tara, iar probabilitatea pentru precipitatii, sub forma de ploaie, dar…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata in Romania: vom avea parte și de ploi insemnate cantitativ

09:16, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie - 15 aprilie. Temperaturile anunțate sunt blande, cu ploi multe in saptamana 25 martie - 1 aprilie, informeaza Mediafax. Saptamana 18 - 25 martieValorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru…

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Agrometeorologii spun ca inca nu e cazul sa ne temem ca ingheața pomii

22:55, 18.02.2024 - Temperaturile mai crescute decat cele normale pentru aceasta perioada starnesc ingrijorari in randul pomicultorilor și viticultorilor. Ei se tem ca vor pierde mare parte din recolta de fructe din acest an. Specialiștii ANM spun ca, deocamdata, nu sunt probleme. Mai mulți agricultori din Mehedinți au…

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!


Ce parere ai despre aceasta stire?