Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare ANM: Se vor înregistra temperaturi mult mai mici decât cele normale

Publicat:

Administrația Nationala de Meteorologie(ANM) a facut un anunt de ultima ora cu privire la evoltia vremii in urmatoarele zile. Incepand de joi, 15 noiembrie, Romania se va confrunta cu o sadere dramatica a temperaturilor, scadere insotita de venirea ninsorilor. Afla cum va fi vremea pana duminica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANM a dat alerta meteo in Romania. S-a anunțat cod galben pana sambata seara

14:40, 20.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a dat alerta de vreme severa in mai multe județe din Romania. S-a anunțat cod galben pana sambata seara, 20 aprilie 2024. Se va semnala ceața care va determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m!  Afla in randurile de mai jos care sunt localitațile…

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

ANM a emis prognoza meteo pentru luna martie. Ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara

11:51, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania pana pe data de 1 aprilie 2024, dar și ce temperaturi se vor inregistra in aceasta primavara!

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!


Ce parere ai despre aceasta stire?