Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare ANM imediată! Este Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate

Publicat:

Specialiștii avertizeaza ca pot fi „averse torențiale ce vor cumula peste 40 l/mp și ca in zona avertizata s-au acumulat cantitați de peste 40 l/mp in ultima ora”.Avertizarea este valabila joi, pana la ora 17.15.Sunt vizate localitațile Halmagiu, Varfurile și Halmagel din județul Alba și Baia de Criș, Tomești și Bulzeștii de Sus din județul Hunedoara

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe județe. Iata lista localitaților afectate de ceața

08:51, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Risc de inundații in mai multe județe din țara. Lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor

12:21, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare risc de inundații in mai multe județe din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor!

Cod portocaliu de ninsori! Unde se va depune strat consistent de zapada

16:55, 13.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente! Vezi in randurile de mai jos unde va ninge și unde se va depune strat consistent de zapada. Dupa cateva zile in care temperaturile au fost unele primavaratice, iar soarele a stralucit pe cer in mai toate…

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!


Ce parere ai despre aceasta stire?