Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul care dă fiori! Când ar putea Rusia să atace NATO

Publicat:
Avertismentul care dă fiori! Când ar putea Rusia să atace NATO

Avertismentul care da fiori! Cand ar putea Rusia sa atace NATO

Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

" de a produce echipamente militare a crescut enorm", a declarat ministrul apararii, , pentru cotidianul Jyllands-Posten.

"Nu poate fi exclus ca, intr-o perioada de trei pana la…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mega-scandal de spionaj la varful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

19:15, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Rusia, suspectata ca a bruiat comunicatiile avionului folosit de ministrul britanic al apararii

19:16, 14.03.2024 - Rusia este banuita ca a bruiat semnalul satelit al avionului cu care ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, a revenit din Polonia in Marea Britanie, potrivit unei surse guvernamentale si unor jurnalisti care se aflau joi la bordul acestei aeronave oficiale, relateaza Reuters.

Germania: Eroarea unui participant la discuție a dus la interceptarea Rusiei

23:10, 05.03.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a declarat marți (5 martie) ca un participant la un apel militar, la nivel inalt, asupra Ucrainei, interceptat de Rusia, s-a alaturat din greșeala printr-o linie nesecurizata, iar sistemele de comunicații germane nu au fost compromise, potrivit Reuters.…

Germania acuza Rusia de razboi informațional

07:35, 04.03.2024 - Ministrul german al Apararii a declarat, duminica, ca Rusia duce un „razboi informațional” cu scopul de a crea disensiuni in Germania, aceasta fiind prima sa reacție dupa publicarea in Rusia a unei inregistrari audio dintr-o reuniune a unor inalți oficiali militari germani. Presa rusa, citata de Reuters,…

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii: „Sunt informatii noi care ies acum la iveala”

17:45, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, Troels Lund Poulsen, relateaza…

Ministrul danez al Apararii avertizeaza ca Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani

17:45, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al Apararii. „Capacitatea Rusiei de a produce…

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.


Ce parere ai despre aceasta stire?