Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania acuză Rusia de război informațional

Publicat:
Germania acuză Rusia de război informațional

Ministrul german al Apararii a declarat, duminica, ca Rusia duce un „razboi informațional” cu scopul de a crea disensiuni in Germania, aceasta fiind prima sa reacție dupa publicarea in Rusia a unei inregistrari audio dintr-o reuniune a unor inalți oficiali militari germani. Presa rusa, citata de Reuters, a publicat vineri o inregistrare de 38 de […] The post Germania acuza Rusia de razboi informațional first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Germania: Eroarea unui participant la discuție a dus la interceptarea Rusiei

23:10, 05.03.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, a declarat marți (5 martie) ca un participant la un apel militar, la nivel inalt, asupra Ucrainei, interceptat de Rusia, s-a alaturat din greșeala printr-o linie nesecurizata, iar sistemele de comunicații germane nu au fost compromise, potrivit Reuters.…

Germania acuza Rusia de declanșarea unui razboi informațional pe scara mare

23:06, 03.03.2024 - Duminica, ministrul german al apararii a declarat ca Rusia desfașoara "un razboi informațional" menit sa creeze diviziuni in Germania, aceasta fiind prima sa reacție dupa publicarea in Rusia a inregistrarii audio a unei intalniri la care au participat inalți oficiali militari germani. Presa rusa…

Ministrul german al apararii, dupa scandalul interceptarilor ruse: Vladimir Putin incearca sa „destabilizeze” Germania

20:20, 03.03.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa "destabilizeze" Germania, in urma difuzarii de catre presa din Rusia a unei convorbiri confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina, informeaza…

Avertismentul care da fiori! Cand ar putea Rusia sa atace NATO

19:30, 09.02.2024 - Avertismentul care da fiori! Cand ar putea Rusia sa atace NATODanemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat…

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .

Polonia trebuie sa se pregateasca pentru riscul unui razboi cu Rusia, sustine ministrul polonez al apararii

18:20, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat luni ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, relateaza agentia DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?