Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AVERTISMENT METEO! Cod Galben de secetă pentru toată ţara

Publicat:

Meteorologii au emis de seceta in toata tara. Avertimentul intra in vigoare de astazi si va fi valabil pana pe 2 august.  Agentilor economici si cetatenilor li se recomanda sa consume rațional resursele de apa.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii avertizeaza: Se așteapta ploi cu grindina

14:01, 07.05.2024 - Meteorologii au emis o avertizare de instabilitate atmosferica, noteaza Noi.md. Astfel, a fost emis Cod Galben de instabilitate atmosferica, care va incepe sa fie valabil de astazi, incepind cu ora 13:00. Intervalul de timp: 07.05.2024, ora 14:00 - 23:00 Fenomenele vizate: -Descarcari electrice cu ploi…

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Ploile se extind in toata țara, iar temperaturile continua sa scada. Directorul ANM: „Minimele vor cobori la valori negative”

09:06, 22.04.2024 - Ploile se extind in toata țara, iar temperaturile continua sa scada. Directorul ANM: „Minimele vor cobori la valori negative” Meteorologii anunța o vreme rece cu ninsori și ploi insemnate cantitativ in urmatoarele ore. Temperaturile vor continua sa scada, iar minimele vor cobori pana la -5 grade Celsius. …

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertisment al specialistilor – Masa de aer incarcata cu particule de praf de origine sahariana deasupra Romaniei

11:30, 27.03.2024 - Meteorologii avertizeaza, miercuri, asupra patrunderii unei masei de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana deasupra Romaniei. Depunerile de praf vor putea fi observate in special in zonele si intervalele cu ploaie. „In perioada 27 martie, ora 12 – 28 martie, ora 22, circulatia…

Meteorologii au emis Cod Galben de viscol: in mai multe zone din țara ninge abundent/ VIDEO

07:15, 21.03.2024 - Meteorologii au emis atentionari Cod galben de vant puternic, cu viteze care vor depasi, la rafala, 90-100 de kilometri pe ora, in zonele de munte ale judetelor Brasov, Arges, Prahova și Dambovita. Sunt in vigoare pana la ora 12.00.

ANM a emis avertizare Cod Galben pentru București și alte 25 de județe

07:25, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in orele urmatoare, informeaza Mediafax. In București, pana la ora 9.00, se va semnala, indeosebi in zona periferica, ceața care…

Avertisment pentru cei care merg la munte: Este risc crescut de avalanșa

17:55, 13.02.2024 - Meteorologii avertizeaza ca este risc mare, de gradul patru din cinci, de producere de avalanse in muntii Fagaras, Parang, Sureanu, Tarcu si Godeanu, potrivit Buletinului nivometeorologic, transmite Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?