Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AVERTISMENT APC. Semipreparatele din fructe de mare sunt adevărate bombe chimice!

Publicat:

Asociația Pro Consumatori (APC) a achiziționat mai multe tipuri de semipreparate din pește și fructe de mare în vederea realizarii unui studiu privind calitatea acestora.

Studiul a fost realizat de catre o echipa de experți ai APC, coordonați de catre conf. univ. dr. . La realizarea acestui studiu s-au avut în vedere urmatoarele obiective:

1.Analiza ingredientelor folosite la fabricarea acestui tip de produs pentru prezentarea unor puncte de vedere.

2.Analiza informațiilor nutriționale.

3.Identificarea aditivilor alimentari utilizați în compoziția…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retele Electrice Muntenia a finalizat modernizarea Statiei Electrice Nord, cea mai mare din sistemul de distributie din Romania, in urma unor investitii de 70 de milioane de lei

12:55, 25.03.2024 - ”Compania Retele Electrice Muntenia (parte a grupului PPC, denumita anterior E-Distributie Muntenia) a finalizat lucrarile de modernizare pentru Statia Nord, cea mai mare statie de transformare de distributie din tara. Valoarea investitiei a fost de aproximativ 70 de milioane de lei, din fonduri proprii…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…

Proiect pentru creșterea siguranței traficului in Maramureș

12:11, 22.03.2024 - Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico – economici ai obiectivului de investiții ,,Soluții pentru creșterea siguranței traficului – investiții in siguranța infrastructurii rutiere pe rețeaua de drumuri județene Maramureș“, rezultați din Studiul de fezabilitate. Finanțarea obiectivului de…

Produsele din R. Moldova vor include semne distinctive pentru identificarea originii, calitații și tradiției lor

17:20, 21.03.2024 - Producatorii din Republica Moldova vor beneficia de avantajele desemnarii produselor cu semnele de identificare a originii și calitații – indicațiile geografice și denumirile de origine – și a celor de identificare a tradiției – specialitațile tradiționale garantate. Deputații au votat in prima lectura,…

In sfarsit! A inceput distribuirea cornului, laptelui si marului in scolile din Dolj

05:10, 15.03.2024 - Dupa patru luni si jumatate de cand a fost scos la licitatie contractul pentru furnizarea si distribuirea merelor, laptelui și produselor lactate, dar si produselor de panificație in scolile primare, gimnaziale si in gradinitele din judetul nostru, CJ a Dolj a desemnat, in sfarsit, firmele castigatoare.…

Vești bune pentru fermieri. APIA platește subvenția la motorina pe ultimul trimestru din 2023

16:25, 06.03.2024 - Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultura (APIA), efectueaza plata ajutorului de stat la motorina utilizata in agricultura pentru perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2023 (trimestrul IV/2023). APIA face plațile prin intermediul Centrelor Județene, in conformitate cu prevederile HG nr. 1174/2014…

Au crescut alocațiile și indemnizațiile pentru creșterea copilului: modificari cruciale anunțate de Ministerul Muncii

12:25, 05.03.2024 - Beneficiile care se calculeaza in raport cu Indicatorul Social de Referința (ISR) se majoreaza odata cu creșterea acestui indicator cu rata medie anuala a inflației din 2023 la 1 martie 2024. Rata inflației pentru 2023 este de 10,4%. Astfel, valoarea ISR se majoreaza, din martie, de la 598 de lei…


Ce parere ai despre aceasta stire?