Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoturismele viitorului. 101.000 kilometri, cea mai lungă călătorie efectuată cu o mașină electrică

Publicat:

Un olandez sustinator al sustenabilitatii a terminat vineri, in , cea mai lunga calatorie realizata vreodata cu un automobil electric, relateaza Reuters. Aventura a inceput in 2016, a strabatut peste 30 de tari si s-a incheiat trei ani mai tarziu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pelican creț, mort dupa ce s-a lovit de o linie electrica in Delta Dunarii/ ARBDD anunța izolarea a 100 de stalpi și marcaje pe 35 de kilometri de rețele “problematice”

08:50, 17.04.2024 - Un pelican creț a fost ucis de o coliziune cu o linie electrica amplasata intr-o zona periculoasa pentru pasari, in apropierea insulei Ceaplace de pe lacul Sinoie, transmite Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) intr-o postare pe Facebook. Autoritațile anunța ca 100 de stalpi vor…

Cea mai lunga calatorie desculț. Ciți kilometri a parcurs deținatorul recordului 

03:16, 13.04.2024 - Un polonez a realizat cea mai lunga calatorie desculț din lume, mergind și alergind 3409,75 kilometri in jurul Peninsulei Iberice. Despre acest lucru relateaza Cartea Recordurilor Guinness. Pavel Durakiewicz, in virsta de 45 de ani, și-a inceput calatoria in sudul Franței, in apropiere de granița cu…

Papa Francisc va merge in Asia in septembrie, cea mai lunga calatorie apostolica din pontificatul sau

20:41, 12.04.2024 - Papa Francisc va efectua primul sau voiaj apostolic din acest an si cel mai lung in cei 11 ani de pontificat in perioada 2-13 septembrie cand va vizita Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est si Singapore, a anuntat vineri Vaticanul, potrivit Reuters, conform Agerpres.

Marea inovație care va face din mașina electrica un adevarat rival pentru motorul diesel

06:25, 06.04.2024 - Industria auto va trebui sa reduca greutatea bateriilor vehiculelor electrice cu 50% in urmatorii 10 ani pentru a face electrificarea semnificativa din punct de vedere ecologic, a declarat miercuri directorul general al grupului Stellantis, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Chinezii de la Leapmotor vor construi in Polonia o mașina electrica ieftina, care sa concureze Dacia Spring

12:45, 24.03.2024 - Compania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat doua surse apropiate situatiei, pentru Reuters, preluata de News.ro.

Cat costa ”Tesla de Cluj”, prima mașina electrica romaneasca produsa la Cluj. Mașina este un bolid sport de lux, dar sta prost la autonomie

18:05, 16.03.2024 - Prima masina electrica romaneasca costa aproape o jumatate de milion de euro și ar fi deja clienți interesați, potrivit unuia membru al echipei care a realizat-o, Florin Dehelean, transmite Agerpres. Masina a fost prezentata vineri, la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, in…

Metoda prin care șoferii iși pot da seama daca o mașina are kilometri dați inapoi. Semnele evidente ale unei fraude

08:05, 09.03.2024 - Șoferii care achiziționeaza o mașina la mana a doua, trebuie sa verifice daca mașina a avut kilometri dați inapoi pentru a evita eventuale fraude. Care sunt cele mai fiabile metode de a face acest lucru.

Tesla a vandut o singura mașina electrica in Coreea de Sud luna trecuta

17:25, 07.02.2024 - Tesla a vandut luna trecuta un singur vehicul electric (EV) in Coreea de Sud, cererea fiind afectata de temerile privind siguranta si pretul, dar si de lipsa infrastructurii de incarcare, transmite agenția Bloomberg, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?