Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul jafului armat din Călăraşi este un adolescent de 15 ani: A fost prins după două ore

Publicat:

Autorul jafului armat, care a avut loc marți intr-un bloc din Calarași, a fost capturat de autoritați, relateaza Mediafax.

Potrivit sursei citate, atacatorul este un adolescent in varsta de 15 ani, care locuiește in blocul in care s-a peterecut agresiunea.

Conform prefectului orașului Calarași, Emil Mușat, tanarul ar fi premediat atacul, in condițiile in care el a facut comanda la firma de curierat.

"Este vorba despre un tanar de 15 ani care a planuit singur atacul. A facut comanda pe un alt nume, curierul a ajuns și el l-a atacat. Cu…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Roman aflat pe lista Most Wanted, prins in Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat ca a pagubit americani din Miami

12:30, 30.04.2024 - Unul dintre romanii aflați pe lista celor mai cautați infractori a fost prins in Italia. Dupa ani de fuga, barbatul suspectat ca a furat sute de mii de euro de pe cardurile americanilor din Miami a fost capturat. Romanul este fiul unui temut infractor din Romania. Tatal sau este autorul celui supranumit…

Atacul dintr-o biserica din Sydney, in care un episcop a fost injunghiat de un adolescent, a fost un "act terorist" (Poliție)

07:55, 16.04.2024 - Atacul cu cuțitul dintr-o biserica din Sydney, comis luni, cand un episcop și mai multe persoane au fost injunghiate in timpul slujbei care era transmisa și online, a fost un "act terorist", a comunicat politia australiana. Atacul comis de un adolescent a declansat furia credinciosilor si ciocniri in…

Copilul de 12 ani care a comis atacul armat mortal la școala din Finlanda a dezvaluit motivul

15:50, 03.04.2024 - Motivul pentru atacul armat mortal de marți de la o școala din Finlanda, in urma caruia un baiat de 12 ani și-a pierdut viața, a fost bullying-ul, a transmis poliția finlandeza citata de Sky News.

Statele Unite ale Americii susțin ca nu este „nicio implicare ucraineana” in atacul armat de la Moscova

18:25, 24.03.2024 - Nu exista "nicio dovada" ca Ucraina este implicata in masacrul soldat cu cel putin 137 de morti si "Statul islamic este responsabil", a subliniat vicepresedinta americana Kamala Harris intr-un interviu televizat.

Serviciul de informații militare al Ucrainei: Atacul armat din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului”

13:10, 24.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri din centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE, citata de presa romana .

Reacția UE dupa atacul armat de la Moscova: 'Clubul comunitar condamna orice atac impotriva civililor'

23:40, 22.03.2024 - Reacția UE dupa sceneele sangeroase de la Moscova: 'Clubul comunitar condamna orice atac impotriva civililor'Uniunea Europeana si-a exprimat vineri consternarea fata de atacul armat comis in cursul serii la o sala de concerte de la periferia Moscovei, care s-a soldat cu cel putin 40 de morti si peste…

Casa Alba despre atacul terorist de al Moscova: Nicio indicație deocamdata ca Ucraina este implicata

22:15, 22.03.2024 - Casa Alba a reacționat imediat dupa atacul armat de la Moscova, declarind ca imaginile de la fața locului sint greu de privit și trimițind un mesaj de compasiune victimelor, scrie Reuters. „Imaginile cu impușcaturile din Moscova sint groaznice și greu de privit”, a declarat vineri Casa Alba, dupa atacul…


Ce parere ai despre aceasta stire?