Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul crimei de sâmbătă seară de la Poiana Câmpina şi-a recunoscut fapta

Publicat:

In zona Campina de foarte multa vreme nu s-a mai produs o crima. S-a intamplat aseara, la , pe fondul consumului excesiv de alcool. La audierile din cursul zilei de astazi, , barbatul din Telega retinut aseara de oamenii legii, si-a recunoscut fapta.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

09:06, 18.04.2024 - Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brancuși din Oradea, cazat in internatul unitații de invațamant, a fost victima unei agresiuni... The post Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Motivarea condamnarii Monicai Macovei la 6 luni cu suspendare pentru accidentul de la Mangalia: „Suficienta pentru a o reeduca. Atitudine sincera”

18:11, 16.04.2024 - Judecatoria Mangalia arata in motivarea condamnarii fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei (65 de ani), la sase luni de inchisoare in urma accidentului rutier in care un motociclist a fost ranit, la Mangalia, ca o pedeapsa orientata spre minimul prevazut de lege „este suficienta si de natura…

Crima din Dambovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

20:01, 13.04.2024 - Turcul arestat pentru ca a ucis o femeie de 38 de ani, a transat-o si a aruncat-o pe un camp de pe autostrada, si-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor ca aceasta ii datora bani si a lovit-o cu un scaun, dar ca nu voia s-o omoare.

Cetațeanul turc acuzat ca a ucis o femeie și i-a aruncat trupul langa A1 și-a recunoscut fapta. Ce le-a spus polițiștilor

22:45, 12.04.2024 - Cetateanul turc suspectat ca a ucis o femeie și apoi i-a aruncat trupul pe un camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. El și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor acum a comis crima. 

Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta

15:41, 24.03.2024 - Autorul crimei de la Timisoara, unde o studenta, de doar 21 de ani, a fost descoperita vineri decedata in urma mai multor lovituri de cutit,... The post Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un șofer s-a sustras de la prelevarea probelor, iar Judecatoria Turda i-a dat… 9 luni, cu suspendare!

19:06, 02.03.2024 - Un șofer de 51 de ani a fost oprit in trafic, pe un drum județean din zona, in 26 octombrie 2022, iar la testul alcooloscop i-a ieșit o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat, insa cand a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, acesta a refuzat acest lucru. Din acest motiv,…

Barbatul din Centru Vechi, luptator MMA, care a batut o fata de 26 de ani pana a bagat-o in coma, a fost reținut. Atacatorul și-a recunoscut fapta

19:45, 26.02.2024 - Au aparut noi detalii in cazul barbatului din Centru Vechi, luptator MMA, care a batut o fata in varsta de 26 de ani pana a bagat-o in coma. Acesta a fost reținut, in urma cu puțin timp, de oamenii legii. De asemenea, el și-a recunoscut fapta in fața polițiștilor. Iata ce se va intampla cu acesta acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?