Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorităţile au anunţat lista oficială cu ţările din care cetăţenii pot reveni în România fără a intra în autoizolare

Publicat:

Comitetul Național pentru Situații de Urgența a anuntat astazi lista cu tarile pentru care se elimina obligativitatea de a intra in carantina sau autoizolare atunci cand un cetatean revine in Romania. Pe lista se afla momentan 17 tari iar aceasta va fi actualizata saptamanal de catre Institutul Național pentru . De asemenea, cu aceste tari vor […] au anuntat lista oficiala cu tarile din care cetatenii pot reveni in Romania fara a intra in autoizolare a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania trimite un ajutor substanțial in Fașia Gaza: Transportul a plecat deja spre destinație

12:00, 29.04.2024 - Un nou transport cu produse alimentare si articole de cazarmament a plecat, luni, din Romania spre Fasia Gaza, valoarea ajutoarelor acordate conform unor decizii ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta fiind de 8,2 milioane de lei.

O boala face ravagii in Romania! INSP a raportat 800 de cazuri in cateva zile

13:30, 10.04.2024 - O boala face ravagii in Romania, alarmand autoritațile și populația. Institutul Național de Sanatate Publica (INSP) a raportat 800 de cazuri in cateva zile, semnaland o creștere rapida a numarului de infectari.

Romania este una dintre tarile din regiune cu cele mai bune dotari in domeniul protectiei civile, afirma Raed Arafat

21:50, 30.03.2024 - Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat din MAI Raed Arafat, afirma ca in ceea ce priveste nivelul de dotare cu echipamentele necesare interventiilor in domeniul protectiei civile Romania este una dintre tarile fruntase la nivelul regiunii in care se afla, fiind posibil…

Inca un deces provocat de rujeola in Romania: O fetița de un an și doua luni, nevaccinata, a fost rapusa de boala

13:30, 20.03.2024 - Inca un deces provocat de rujeola in Romania. O fetița in varsta de un an si doua luni, nevaccinata, a murit din cauza bolii. Totodata, ​825 de noi cazuri noi s-au inregistrat in țara vecina, in ultima saptamana, anunța Institutul Național de Sanatate Publica, citat de hotnews.ro .

IGSU: Romania sprijina spitalul de campanie iordanian din Fasia Gaza (DOCUMENT)

13:10, 14.03.2024 - Avand in vedere situatia de securitate din Orientul Mijlociu, care a generat si o criza umanitara in Fasia Gaza, statul roman, prin Guvernul Romaniei, Ministerul Afacerilor Externe, respectiv Ministerul Afacerilor Interne a intreprins masuri de monitorizare continue, pentru a oferi sprijin populatiei…

Cainii de avalansa din toata tara se pregatesc in Muntii Fagaras

10:15, 02.03.2024 - Cainii de avalansa din toata tara se reunesc in Muntii Fagaras, pentru un stagiu de pregatire. Caini de avalansa ale unitatilor Salvamont din intrega tara se pregatesc pentru misiuni de salvare in Muntii Fagaras . Stagiul national de formare si reconfirmare a unitatilor canine Salvamont a inceput sambata,…

Spitalele se pregatesc in caz de razboi. Raed Arafat: „Chiar daca acest lucru e foarte puțin probabil, in mod obligatoriu trebuie sa ne pregatim”.

08:40, 26.02.2024 - Romania și celelalte state membre NATO iși pregatesc sistemele sanitare in caz de razboi. Țara noastra iși face stocuri și pentru detecție nucleara. Pregatirea pentru situații de razboi este obligatorie, potrivit lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgența.

Țarile cu risc crescut de malarie. MAE ii avertizeaza pe romanii care vor sa mearga aici

03:01, 13.02.2024 - Romanii care și-au planificat vacanțe sau deplasari in afara țarii trebuie sa fie extrem de atenți. Recent, Ministerul Afacerilor Externe a emis un comunicat prin care informeaza ca, in unele țari, exista un numar ridicat al cazurilor de malarie. Țarile care sunt afectate de malarie Ministerul Afacerilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?