Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Automatizările Smart home câştigă tot mai mult teren. Iluminatul inteligent şi securitatea locuinţei, cele mai cerute

Publicat:

Sistemele de automatizare destinate caselor inteligente castiga tot mai mult teren in preferintele clientilor, mai ales in contextul in care, astazi, cu totii suntem conectati la „the Internet of Things” si cea mai mare parte din activitatea zilnica are loc in mediul online, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de constructii si gradinarit de pe plan local.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firma din Valea Jiului care echipeaza heliportul lui Paul McCartney. Patronii au inceput cu lampi pentru mineri, dar fondurile UE i-au propulsat in „stratosfera”

16:10, 12.05.2024 - O firma romaneasca inființata acum 25 de ani și specializata inițial in producția de lampi pentru mineri s-a reinventat și a ajuns sa furnizeze echipamente inovative pentru mari aeroporturi ale lumii și pentru heliporturile unor staruri de talie mondiala. In dezvoltarea sa, compania a fost ajutata decisiv…

Euroscepticismul caștiga tot mai mult teren in Franța

07:05, 10.05.2024 - Majoritatea francezilor exprima sentimente negative fata de Europa, fie de ingrijorare (46%), fie de furie (13%); 16% se declara indiferenti si doar un sfert dintre ei se declara increzatori (15%) sau optimisti (10%), potrivit unui sondaj Ifop comandat de publicatia Ouest-France, relateaza AFP, conform…

Țara in care forțele americane și cele ruse opereaza din aceeași baza militara. Rușii caștiga teren in Africa

16:01, 03.05.2024 - Trupele ruse și americane opereaza din aceeași baza militara de cel puțin cateva saptamani, punand cele doua armate in imediata apropiere una de cealalta intr-un moment de intensificare a tensiunile legate de razboiul din Ucraina.

Rusii castiga teren in Africa: Trupele Moscovei au intrat intr-o baza aeriana din Niger cu soldati americani

08:15, 03.05.2024 - Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, potrivit hotnews.ro .

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Trump prezice sfarșitul democrației americane: Nu cred ca veți mai avea alte alegeri in aceasta țara

13:50, 17.03.2024 - Donald Trump a declarat sambata ca daca nu va caștiga alegerile prezidențiale din noiembrie 2024 va insemna probabil sfarșitul democrației americane, noteaza Mediafax. Candidatul prezidențial republican, care s-a adresat susținatorilor din Ohio, a facut aceasta afirmație dupa ce a repetat afirmația…

Macron. Daca Rusia va castiga, credibilitatea Europei „va fi zero”

22:50, 14.03.2024 - „Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei va fi redusa la zero”, a avertizat joi seara presedintele francez Emmanuel Macron in cursul unui interviu televizat pe canalele France 2 si TF1, relateaza AFP. Razboiul din Ucraina este „existential pentru Europa noastra si pentru Franta”,…

Pesimismul caștiga teren printre europeni: Doar unul din zece crede ca Ucraina poate invinge Rusia (sondaj)

14:20, 21.02.2024 - Doar unul din zece europeni crede ca Ucraina poate invinge Rusia, potrivit unui sondaj. Experții spun ca, pe baza acestor constatari, politicienii UE ar trebui sa adopte o abordare mai „realista”, care sa se concentreze pe stabilirea modului in care poate fi obținuta pacea, transmite euronews.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?