Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autocarul unei firme din Bistriţa răsturnat în Franţa! Un bebeluş a murit şi zeci de perosane sunt rănite

Publicat:

Un bebelus a murit si alte zeci de persoane sunt ranite dupa ce, pe o autostrada din sud-estul Frantei, un autocar care transporta romani s-a rasturant. Potrivit primelor informatii se pare ca autocarul ar apartine firmei din Bistrita.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Cel puțin 16 persoane au murit in Peru dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie

16:35, 15.05.2024 - Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho, a cazut, marți dimineața, intr-o prapastia adanca de o suta de metri din zona muntoasa in sud-estul Peru si a aterizat pe acoperisul sau, relateaza RFI, AFP și Agerpres. In autocar se aflau in momentul producerii accidentului aproximativ…

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

Doi polițiști au murit și alți trei au fost raniți dupa ce duba cu care transportau un deținut a fost atacata, in Franța

16:10, 14.05.2024 - Incident grav, marți, in nord-vestul Franței. Doi polițiști au murit și alți trei au fost raniți dupa ce duba cu care transportau un deținut a fost atacata. Acesta a evadat, iar complicii sai au scapat.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.


Ce parere ai despre aceasta stire?