Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Australian Open: Novak Djokovic, victorie lejera cu Kei Nishikori - Duel de cinci stele cu Federer in semifinale

Publicat:

Pus in garda de in optimi (victorie in cinci seturi), nu a mai lasat nimic la voia intamplarii impotriva lui , liderul mondial castigand lejer in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-4. Pentru sarb urmeaza duelul cu , din semifinale.

Cel putin teoretic, pentru Nole ar fi trebuit sa urmeze un meci greu contra lui Kei. Venit dupa un meci maraton in fata lui Simon, Djokovic a stiut sa profite de sansele avute, transformand un meci aparent dificil intr-un unul de antrenament.

Djokovic a fost puternic mental, a dominat punctele importante,…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabi Ruse bate tot la Trophee Clarins! E in semifinale dupa o noua victorie rapida

21:20, 17.05.2024 - Gabriela Ruse, ocupanta locului 148 WTA, a obținut vineri calificarea in semifinale la turneul WTA 125K Trophee Clarins. Sportiva noastra, care a invins-o in sferturile de finala pe Kristina Mladenovic cedand un singur game, s-a impus in fața unui fost numar 11 WTA, Alize Cornet, intr-o maniera aproximativ…

Bonmati și Djokovic au caștigat cele mai importante Premii Laureus

22:35, 22.04.2024 - Mijlocașul spaniol Aitana Bonmati, caștigatoare a Cupei Mondiale, a fost desemnata Sportiva Anului, in timp ce sarbul Novak Djokovic a obținut cea mai inalta distincție masculina la ceremonia de decernare a premiilor Laureus, desfașurata luni.

Novak Djokovic a devenit cel mai varstnic lider din istoria clasamentului ATP

09:25, 08.04.2024 - Novak Djokovic continua sa doboare recorduri in tenisul mondial. Incepand de duminica, in cea de-a 419-a saptamana in care ocupa locul 1 mondial, sarbul va dobori recordul lui Roger Federer. El devine cel mai varstnic lider din istoria clasamentului ATP.

Ekaterina Alexandrova a invins-o pe Jessica Pegula si s-a calificat in semifinale la Miami Open

08:41, 28.03.2024 - Ekaterina Alexandrova, cap de serie numarul 14, si-a continuat seria de performante la Miami Open, ajungand in semifinale cu o victorie, scor 3-6, 6-4, 6-4, in fata sportivei americane Jessica Pegula, cap de serie numarul 5, miercuri seara, la turneul WTA 1000, potrivit  news.ro Alexandrova a egalat…

VIDEO Lidera mondiala, victorie cu mari emoții la WTA Miami - Tabloul complet al optimilor

09:15, 25.03.2024 - Linda Noskova furnizase surpriza inceputului de an eliminand-o pe Iga Swiatek in turul trei de la Australian Open 2024, iar tanara jucatoare din Cehia i-a pus din nou mari probleme liderei clasamentului mondial in a treia runda a turneului WTA 1.000 de la Miami.

Novak Djokovic se retrage de la Miami Open pentru a se concentra pe turneul de zgura

18:50, 14.03.2024 - Novak Djokovic nu va juca la Miami Open. Dupa ce a fost eliminat surprinzator la Indian Wells in fața necunoscutului italian Luca Nardi, sarbul a decis sa renunțe la celalalt Masters 1000 american pentru a se concentra pe turneul pe zgura, susțin cei de la tennisuptodate, potrivit mediafax. Liderul…

„Roș-albaștrii”, victorie lejera in „Derby de Alba”: Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos 4-1 (2-0)

18:15, 08.03.2024 - Metalurgistul Cugir s-a impus fara emoții in derby-ul „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 4-1 (2-0), deși a evoluat din minutul 7 in inferioritate numerica (P. Pacurar, eliminat). Start perfect in primavara pentru elevii lui Lucian Itu, care caștiga de justețe primul joc din 2024, gazdele inregistrand…

Fostul antrenor al Soranei Cirstea și-a gasit rapid de lucru - Va pregati un finalist de Grand Slam

15:45, 25.02.2024 - Dupa participarea la Australian Open, Sorana Cirstea și Thomas Johansson au luat-o pe drumuri diferite in cariera. Duminica, antrenorul suedez a anunțat ca a inceput colaborarea cu Kei Nishikori, fost ocupant al locului 4 in ierarhia ATP și finalist de Grand Slam.


Ce parere ai despre aceasta stire?