Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au venit americanii! România va începe în 2018 extracţia de gaze din Marea Neagră şi va deveni exportator. Cât va fi producția anuală. Plus: istoricul zăcămintelor

Publicat:

& Gas, controlata de catre fondul american de investiții Carlyle , va incepe in vara anului viitor productia de gaze in , a declarat , președintele de reglementare in domeniul Energiei (ANRE), care sustine ca, astfel, Romania va deveni exportator net de gaze. Advertisment ”Incepand cu anul viitor, la 1 iulie, va intra o structura noua. Practic, din momentul acela Romania va deveni si exportator, pentru ca aceasta structura aduce un plus de gaze fata de solicitarile normale din Romania”, a declarat miercuri Havrilet, prezent…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu: Imi doresc ca Romania sa fie poarta de investitii a statului Qatar in UE. Avem in analiza proiecte de peste 15 mld. de euro

13:15, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, in cadrul declaratiilor comune cu E.S. Seicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, prim-ministrul Statului Qatar si ministru al Afacerilor Externe, ca doreste ca Romania sa fie poarta de investitii a statului Qatar in UE si ca sunt in analiza proiecte…

Parlamentul a decis: Romania intra in linie dreapta pentru productia de energie eoliana in Marea Neagra

18:01, 09.04.2024 - Romania a intrat in linie dreapta catre productia de energie eoliana in largul Marii Negre, iar in ritmul impus de proiectul de lege adoptat astazi in Camera Deputatilor, in anul 2032 vom putea avea in Sistemul Energetic National primul MW de energie eoliana produsa offshore, a declarat ministrul Energiei,…

Facturi intarziate la energie. Se cer sanctiuni

16:45, 01.04.2024 - Asociatia Prosumatorilor si a Comunitatilor de Energie din Romania (APCE) afirma ca zeci de mii de prosumatori din Romania nu primesc la timp facturile pentru energia consumata sau pentru cea livrata in retea iar intarzierile de facturare depasesc 12 luni. Asociatia cere astfel Autoritatii Nationale…

Niculescu, ANRE: Vor fi 200.000 de prosumatori la finalul anului. Care este capacitatea instalata

17:10, 26.03.2024 - Sistemul energetic din Romania va avea aproximativ 200.000 de prosumatori ala finalul acestui an, daca se mentine ritmul actual de crestere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe luna, a declarat marti George Niculescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). ”La 31…

ANRE: Romania poate avea pana la 200.000 de prosumatori la finele anului

16:45, 26.03.2024 - Aproximativ 200.000 de prosumatori vor fi la finalul acestui an daca se mentine ritmul actual de crestere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe luna, ceea ce arata ca romanii si companiile in general au in vedere aceasta masura de eficienta energetica, a declarat, marti, presedintele Autoritatii Nationale…

Vin bani mulți la Autoritatea pentru Reforma Feroviara de la Bruxelles! Se inlocuiesc locomotivele vechi

20:45, 14.03.2024 - Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) a anunțat joi ca Bruxelles-ul a aprobat acordarea a 204 milioane de euro nerambursabili din Fondul de Modernizare. Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) anunța asigurarea finanțarii nerambursabile europene din Fondul de Modernizare(FM) a propunerii de…

Bani europeni pentru achiziția de locomotive noi

19:40, 14.03.2024 - Comisia Europeana a aprobat 204 milioane de euro nerambursabili din Fondul de Modernizare pentru inlocuirea unor locomotive vechi cu material rulant nou, a anuntat, joi, Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF). „Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) anunta asigurarea finantarii nerambursabile…

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?