Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au paralizat cel mai mare sistem de conducte din SUA. Recompensă uriașă pe capul lor

Publicat:

au anunțat joi, 4 noiembrie, ca ofera o recompensa de 10 milioane de dolari pentru orice informație care ajuta la depistarea liderilor grupului de hackeri DarkSide, specializați in atacuri de tip ransomware. Washingtonul a acuzat acest grup cu sediul in Rusia ca se afla in spatele masivului atac online care a paralizat , […] The post Au paralizat cel mai mare sistem de conducte din SUA. Recompensa uriașa pe capul lor first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA acuza Rusia de atacuri chimice impotriva trupelor ucrainene, incalcand regulile razboiului: Ce este cloropicrina

12:00, 02.05.2024 - Statele Unite au acuzat oficial Rusia ca folosește substante toxice sufocante si gaze lacrimogene „ca metoda de razboi” impotriva Ucrainei incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice. Washingtonul a impus noi sancțiuni unor firme și institutii guvernamentale ruse, scrie observatornews.ro.

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

Rușii nu i-au ascultat pe americani: SUA au avertizat Moscova ca ar putea urma un mare atentat

12:21, 23.03.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat Rusia in martie cu privire la un atac terorist susceptibil sa vizeze "mari adunari" la Moscova, a declarat vineri Casa Alba, la cateva ore dupa atentatul care a facut peste 93 de morti intr-o sala de concerte in apropierea capitalei, noteaza AFP. "La inceputul…

SUA și Japonia indeamna sa nu se amplaseze arme nucleare in spațiu

23:00, 18.03.2024 - Statele Unite și Japonia au propus luni o rezoluție Consiliului de Securitate al ONU care sa sublinieze ca națiunile ar trebui sa respecte un tratat care interzice amplasarea de arme nucleare in spațiu, un mesaj care pare sa vizeze Rusia. Washingtonul crede ca Moscova dezvolta o arma nucleara antisatelit…

Serviciile secrete rusesti acuza SUA ca vor sa se amestece in alegerile prezidentiale. „Washingtonul are planuri sa atace cibernetic”

14:55, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a acuzat, luni, Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Navalnii, parte a unui schimb de prizonieri - Washingtonul refuza sa comenteze

13:40, 27.02.2024 - Departamentul de Stat american refuza sa comenteze cu privire la dezvaluiri referitoare la un eventual schimb de detinuti intre Statele Unite si Rusia in vederea unei eliberari a lui Aleksei Navalnii, iar un oficial occidental confirma existenta unor discutii preliminare, insa neaga existenta vreunei…

La ordinul lui Joe Biden, SUA anunta peste 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei

19:15, 23.02.2024 - La ordinul lui Joe Biden, SUA anunta peste 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei Presedintele american Joe Biden a anuntat vineri ca Statele Unite vor impune peste 500 de sanctiuni noi impotriva Rusiei, transmit agentiile internationale de presa.In acelasi timp, Washingtonul va aplica noi…

Kargazstan, țara aliata cu Rusia, acuza SUA de „amestec in treburile interne”, dupa a scrisoare trimisa de Blinken

11:21, 12.02.2024 - Presedintele Kargazstanului, Sadir Japarov, a acuzat luni Statele Unite de amestec in treburile interne, dupa ce Washingtonul si-a exprimat ingrijorarea privind un proiect de lege pentru agentii straini, informeaza AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?