Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au jurat credinţă patriei. Circa 180 de soldaţi au depus jurământul militar (FOTO)

Publicat:

Circa 180 de soldati, incorporati in unitatile din garnizoana Chisinau, au depus astazi juramantul militar.In cadrul ceremoniei, oaspetii au avut posibilitatea sa urmareasca un program de exercitii demonstrative de lupta corp la corp si de manuire a armei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Marian Tanase a depus juramantul de credința pentru funcția de subprefect al județului Dambovița

13:15, 24.04.2024 - Comunicat de presa Ceremonia de investire in funcția de subprefect al județului Dambovița din 24 aprilie 2024 Astazi, domnul Marian Tanase a depus juramantul de credința pentru funcția de subprefect al județului Dambovița. Ceremonia s-a desfașurat in sistem online. Alaturi de: Prefectul județului Dambovița,…

Au jurat sa respecte Constitutia: Doi magistrați, soț și soție, au depus juramantul in fața membrilor CSM

08:05, 16.04.2024 - In cadrul ședinței plenare a Consiliului Superior al Magistraturii din 15 aprilie 2024 in fața membrilor CSM au depus solemn juramantul magistratii Alexandru Ciorba și Evelina Ciorba, care vor activa la Judecatoriile Cimișlia și Caușeni, respectiv.

Gorj: Noul prefect Virgil Dragușin a depus juramantul

16:15, 12.04.2024 - Astazi a avut loc ceremonia de investire a noului prefect al județului Gorj, Virgil Dragușin. Fostul prefect Iulian Popescu a demisionat pentru a putea candida la alegerile locale. Și subprefectul Anca Bordușanu a decis sa demisioneze din același motiv.

Recean: Rusia nu ataca Rep. Moldova militar pentru ca nu poate. Duce un razboi hibrid pentru a produce haos

16:40, 28.03.2024 - Premierul de la Chișinau declara ca Rusia nu poate ataca militar țara sa, dar duce un razboi hibrid menit sa descurajeze economia, sa produca haos și sa o destabilizeze, acțiuni efectuate, inclusiv de politicieni romani, iar printre ei s-ar numara și liderul AUR, Geoge Simion.

Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga (VIDEO)

20:01, 08.03.2024 - Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga.Este pentru prima data cand un roman reuseste sa acceada la aceasta instanta de judecata internationala, conform TVRinfo.ro. Judecatoarea Iulia Motoc a fost aleasa cu o majoritate de peste…

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator la Curtea Penala Internaționala: „Este o mare onoare”„

17:00, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga, fiind pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

„Jur credința patriei mele, Romania!” – 42 de soldați au depus juramantul la Baza 71 Aeriana

17:21, 02.03.2024 - Zi importanta la Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu” unde 42 de soldați gradați profesioniști au depus juramantul. „Astazi, 42 de soldați gradați profesioniști au depus juramantul militar intr-un cadru oficial, alaturi de militarii din cadrul Bazei 71 Aeriana și a familiilor acestora, care cu…

(video) Igor Dodon a depus flori la Memorialul Victimelor Fascismului: Holocaustul a fost una dintre cele mai crude atrocitați, care a afectat și țara noastra

17:35, 27.01.2024 - Cu prilejul Zilei Internaționale a comemorarii victimelor Holocaustului, fostul șef de stat, Igor Dodon, impreuna cu deputații, consilierii municipali și activiștii PSRM a depus flori in memoria victimelor Holocaustului, la Memorialul Victimelor Fascismului din Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?