Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATP Rotterdam: Fără mari surprize în primul tur – Rezultatele zilei

Publicat:

Prima etapa a turneului „ATP 500” de la Rotterdam a adus eliminarea celui de-al șaptelea favorit. Tsitsipas, Zverev și Auger-Aliassime au trecut la pas in optimi in fața adversarilor mai slab cotați.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: A patra etapa fara succes pentru Manchester United - Rezultatele zilei

22:05, 13.04.2024 - ​Manchester United a ajuns la patru partide consecutive fara victorie in Premier League. Baieții lui Erik ten Hag au remizat pe terenul celor de la Bournemouth, scor 2-2, in etapa cu numarul 33.

Campioana de Grand Slam, eliminata in turul doi la WTA Charleston (Rezultatele zilei)

09:40, 04.04.2024 - Caroline Wozniacki și Anhelina Kalinina s-au intalnit la doua turnee consecutive, iar meciul din turul secund de la Charleston (turneu de categorie WTA 500) s-a terminat tot cu victoria sportivei din Ucraina.

HOROSCOPUL ZILEI-04 APRILIE

00:25, 04.04.2024 - PLICTISEALA VA UCIDE! Este necesar sa scapati de sentimentul de plictiseala, deoarece creativitatea dvs. nativa este pusa in pericol. Pentru moment, este de preferat doar sa va relaxati. TOTUL SE REZOLVA DE LA SINE! Financiar, veti avea mici probleme, dar situatia se va remedia. O oarecare distanta…

VIDEO Meciuri atractive in optimile feminine - Rezultatele zilei la WTA Miami

10:45, 24.03.2024 - Turneul WTA de la Miami a ajuns parțial in faza optimilor (multe dintre meciuri au fost amanate din cauza ploii), iar nume importante dintre favorite se afla deja in turul patru al competiției din Florida.

Premier League: Arsenal Londra, noul lider dupa o victorie la limita - Rezultatele zilei și clasamentul

22:55, 09.03.2024 - Arsenal Londra a invins pe teren propriu Brentford, scor 2-1, in runda cu numarul 28 din Premier League. „Tunarii” au urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste Liverpool.

[BREAKFAST] Surprize pentru angajate cu ocazia zilei de 8 martie. Doamnele și domnișoarele primesc o zi libera platita sau carduri cadou

13:30, 05.03.2024 - Am intrat in luna femeii, iar daca barbații mai au timp sa decida cu ce cadouri pot sa iși suprinda iubitele, soțiile sau mamele, de 8 martie companiile au pregatit deja surprize pentru angajate. Unele firme le dau o zi libera platita, altele, vouchere sau carduri cadou. La o companie din domeniul tehnologiei…

Senzația momentului din tenisul masculin, victorie mare la ATP Dubai (Rezultatele zilei)

19:36, 27.02.2024 - Jakub Mensik a caștigat deja 16 meciuri in 2024, iar jucatorul de 18 ani s-a calificat in turul doi la turneul „ATP 500” de la Dubai, dupa ce l-a invins pe Borna Coric (fost ocupant al locului 12 mondial).

Rezultatele zilei de marți la Transylvania Open. Ce jucatoare merg in „optimi”

23:10, 06.02.2024 - Fostul lider al clasamentului WTA, cehoaica Karolina Pliskova, s-a calificat in optimile de finala ale turneului Transylvania Open, la fel ca și franțuzoaica Alize Cornet, care a avut nevoie de aproape trei ore pentru a-și continua „aventura” in competiția gazduita in aceasta perioada de BT Arena din…


Ce parere ai despre aceasta stire?