Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Atletism: Kenyana Peres Jepchirchir (Kenya) a doborat recordul mondial la semimaraton

Publicat:

Fondista a doborat recordul lumii la semimaraton, proba in care detine titlul de campioana mondiala, fiind inregistrata pe distanta de 21,1 km cu timpul de 1 h 05 min 06 sec, vineri, la (), informeaza Federatia internationala de atletism (IAAF) pe site-ul sau oficial.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristiano Ronaldo a doborat recordul de goluri marcate intr-un singur sezon in prima liga din Arabia Saudita

09:50, 28.05.2024 - Cristiano Ronaldo a marcat de doua ori pentru Al Nssr in meciul cu Al-Ittihad, luni seara, scor 4-2, si a doborat recordul pentru cele mai multe goluri inscrise intr-un singur sezon in Saudi Pro League. Portughezul are 35 de goluri in acest sezon in campionat.

A jucat 2 ani cu un ciob in talpa și a doborat recordul pentru meciuri consecutive: „Deja se apropria de os și de tendon”

19:06, 25.05.2024 - Inaki Williams, jucatorul lui Atlethic Bilbao, a jucat timp de doi ani cu un ciob in picior. Antrenorul sau, Ernesto Valverde, a facut dezvaluirea intr-o conferința de presa. Inaki Williams deține recordul pentru cele mai multe apariții consecutive in La Liga. A jucat in 251 de partide consecutive intre…

Rușine romaneasca: Alexandru Corneschi a alergat la Boston, cazat la un hotel cu baia la comun EXCLUSIV

07:11, 24.04.2024 - Federația de Atletism e finanțata de stat cu 800.000 de euro pe an. Și, totuși, unul dintre cei mai buni maratoniști din istoria Romaniei s-a dus in America, fara nicio susținere din partea forului de specialitate. Chiar și așa, a obținut un rezultat formidabil, fiind al treilea european din cursa.

Record mondial doborat de un campion nigerian! A jucat sah fara intrerupere timp de 58 de ore

19:50, 20.04.2024 - Un campion nigerian de sah a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah, el jucand fara oprire timp de 58 de ore. Tunde Onakoya, in varsta de 29 de ani, a inceput miercuri sesiunea maraton in Times Square din New York. El a ajuns la 58 de ore in primele ore ale zilei de sambata, depasind recordul…

Armand Duplantis a doborat recordul detinut la saritura cu prajina reusind 6,24 m

15:40, 20.04.2024 - Suedezul Armand Duplantis, campionul olimpic en titre la saritura cu prajina, si-a doborat cu un centimetru propriul record de 6,23 m, reusind sambata sa treaca peste stacheta inaltata la 6,24 m, in deschiderea reuniunii atletice Liga de Diamant, la Xiamen (China), scrie AFP, potrivit Agerpres.

Maestrul nigerian de șah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de șah

12:05, 20.04.2024 - Sub luminile stralucitoare ale emblematicei Times Square din New York, maestrul nigerian de șah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de șah, potrivit mediafax.Dupa ce a jucat timp de 58 de ore consecutive, el era inca la masa, relateaza BBC.

David Popovici: „Nu mi-a placut ca recordul mi-a fost doborat, dar apoi m-am bucurat pentru ca am simțit ca mi s-a luat o greutate de pe umeri. Acum am din nou pentru ce sa lupt”

21:50, 19.04.2024 - David Popovici a caștigat al treilea titlu național, de data aceasta in proba de 400 m liber, inregistrand și cel mai bun timp al sau in aceasta proba. Sambata, el concureaza la 100 m liber, unde pana in luna februarie a deținut recordul mondial. David a vorbit despre cum a aflat și cum s-a simțit cand…

Povestea clujeanului care a fumat 800 de țigari in șase minute și a doborat recordul. Totul a fost degeaba! - FOTO

16:50, 04.03.2024 - Ștefan Sigmund este clujeanul care in 1996 a doborat recordul mondial la fumat țigari simultan. Acesta a fumat 800 de țigari deodata, dar recordul nu a fost omologat pentru a fost parea nebunesc.Cartea Recordurilor a motivat ca nu omologheaza acest record pe motiv ca ar instiga la obiceiuri nesanatoase,…


Ce parere ai despre aceasta stire?