Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentie ce masline consumati! Consumul de masline innegrite artificial creste riscul aparitiei cancerului gastric!

Publicat:

90 din celulele sistemului imunitar se gasesc in sistemul digestiv 40 din maslinele analizate sunt colorate artificial 9 tipuri de aditivi alimentari in maslinele analizate Masline conservate cu 5 aditivi Studiul privind calitatea maslinelor face parte din de Informare si Educare: "Sa invatam sa intelegem eticheta ". Prin aceasta campanie, expertii APC isi propun sa i invete pe consumatori sa inteleaga eticheta produselor astfel incat acest ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul excesiv de sare crește riscul de cancer gastric cu 40%

11:10, 18.05.2024 - Consumul crescut de sare este asociat cu riscul de cancer gastric și in Europa, nu doar in țarile asiatice, unde acest fenomen era deja cunoscut, conform unui nou studiu realizat de Universitatea Medicala din Viena. Studiul, publicat recent in revista de specialitate Gastric Cancer, arata ca persoanele…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Celibatul crește riscul de ingrașare, spun cercetatorii: Femeile sunt mai predispuse sa manance haotic

04:50, 17.04.2024 - Un studiu recent realizat de UCLA Health din Los Angeles a scos la iveala o legatura ingrijoratoare intre singuratatea la femei și tendința lor de a consuma alimente nesanatoase. Femeile care se simt singure tind sa manance mai mult și mai prost. Au o preferința pentru alimentele bogate in zahar.

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Atenție, se blocheaza roțile! | Modificare pe o strada din Buzau

21:20, 20.03.2024 - Crește numarul locurilor de parcare cu plata din municipiul Buzau. De curand, Primaria a luat decizia ca locurile de parcare de pe Stadionului, din zona Spitalului Județean de Urgența, sa poata fi ocupate doar dupa achitarea unei taxe. Masura va intra in vigoare zilele acestea, iar municipalitatea crede…

O varianta celebra de intermitent fasting da probleme cu inima - Riscul de deces e uriaș!

03:45, 20.03.2024 - Un nou studiu sugereaza ca o dieta populara printre celebritați precum Jennifer Aniston, Heidi Klum și Jennifer Lopez, cunoscuta ca post intermitent, ar putea fi legata de un risc crescut de deces din cauza bolilor de inima. Dieta a fost ținuta de mai multe vedeteDieta 16:8 presupune post…

Studiu: Obezitatea infantila crește riscul de probleme musculo-scheletice

14:20, 13.03.2024 - Un nou studiu a identificat o legatura ingrijoratoare intre obezitatea infantila și problemele musculo-scheletice. Cercetarea, publicata in revista Archives of Disease in Childhood, a analizat datele a peste 120.000 de copii din Marea Britanie, relateaza Mediafax. Studiul a concluzionat ca cei cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?