Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentat cu maşină-capcană în Tal Afar, un fost bastion al Statului Islamic din Irak

Publicat:

, situat la aproximativ 80 km vest de Mosul, a experimentat cicluri de violența sectariana intre sunniți și șiiți dupa invazia SUA in Irak in 2003 și a dat unii dintre cei mai mari comandanți ai .

Orașul, care avea aproximativ 200.000 de locuitori, a intrat sub controlul militanților in 2014. Trei ani mai tarziu, forțele de securitate irakiene, susținute de coaliția condusa de SUA, au pus din nou stapanire pe oras. De atunci a ramas o prezența puternica de securitate, mai scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum poți scapa de insectele lipite pe parbriz și capota fara sa te alegi cu mașina zgariata

20:31, 11.05.2024 - Probabil ca nu e șofer care sa fi fost la mare, in aceasta perioada, și sa nu fi constatat ca parbrizul și capota mașinii s-au umplut de insecte moarte.Și degeaba a incercat sa le curețe, pentru ca acestea s-au lipit ca timbrul de scrisoare.Cum poți scapa de insectele lipite pe parbriz și capota?Exista…

Șeful BMW e impotriva impunerii de taxe vamale pentru mașinile electrice chinezești: „Nu va exista nicio masina in UE fara componente din China”

16:00, 08.05.2024 - Seful BMW, Oliver Zipse, a avertizat ca impunerea de taxe vamale de catre Uniunea Europeana la importurile de vehicule electrice (EV) chinezesti ar putea avea efecte contrare celor scontate, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

Platforma Telegram deblocheaza boti folositi de serviciile de securitate ucrainene

14:11, 29.04.2024 - Ucraina a anuntat luni ca aplicatia de mesagerie Telegram a restabilit accesul unui numar de chatboti utilizati de serviciile de securitate ucrainene pentru a culege informatii despre efortul de razboi al Rusiei, dupa ce acest acces fusese suspendat pentru scurt timp, transmite Reuters.

Kremlinul le interzice unor oficiali din guvern sa iasa din țara, „din motive de securitate”

16:36, 19.04.2024 - Kremlinul a anuntat vineri interdictii de deplasare in strainatate pentru personalul din anumite structuri guvernamentale ruse, din motive de securitate; in alte departamente, trebuie anuntate orice intentii de iesire din tara, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Afirmația Rusiei ca Ucraina angajeaza cetațeni tadjici este contrazisa de catre Tadjikistan

06:20, 07.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului a respins sambata afirmatia lui Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, potrivit caruia Ambasada Ucrainei din capitala Tadjikistanului ar recruta mercenari pentru a lupta impotriva Rusiei, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Rușii ar fi dejucat un nou atentat terorirst - FSB anunța arestari

16:40, 01.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a anunțat ca a arestat patru presupuși complici ai atacului terorist in afara Moscovei, a declarat presa de stat rusa RIA Novosti la 1 aprilie. FSB a susținut ca cei patru suspecți, care au fost arestați in sudul republicii ruse Daghestan, comploteaza…

Cu doar cateva zile inainte de atacul terorist, Putin respingea avertismentele SUA. „Un șantaj care vrea sa ne intimideze”

11:20, 23.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele occidentale privind un potențial atac terorist in Rusia, cu doar trei zile inainte de atacul de vineri seara de la o sala de concerte din Moscova, soldat cu zeci de morți, transmite Kyiv Independent. Atacul a fost revendicat de ISIS-K.Mai mulți…

O membra a regimului de ocupație din estul Ucrainei a fost asasinata intr-un atentat cu mașina-capcana

18:00, 06.03.2024 - O membra a regimului de ocupație rusesc din estul Ucrainei a fost asasinata, miercuri, printr-un atentat cu „mașina-capcana”, transmit autoritațile de ocupație din Berdiansk, orașul ucrainean ocupat de invadatori in care a avut loc atacul. 


Ce parere ai despre aceasta stire?