Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac informatic asupra serverelor Mossack Fonseca? Procurorii verifică acuzațiile

Publicat:

Procurorii din Panama vor sa afle cine anume este la originea scurgerii de informatii, asa ca au mers la sediul firmei Mossack Fonseca pentru a verifica serverele companiei.

Mossack Fonseca sustine ca documentele au fost furate ca urmare a unui atac informatic venit din exterior.

, avocat Mossack Fonseca: „Se lucreaza la serverul unde se afla baza de date a biroului. Aceasta investigatie are scopul de a confirma existenta unei infractiuni informatice. Nu a fost semnalata participarea unei anumite persoane”.

Pe de alta parte, conducerea ziarul german care a publicat…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul reușește sa dea o lovitura puternica: ucide un important comandant militar al Hezbollah

04:25, 12.06.2024 - Un important comandant militar al Hezbollah a fost ucis marti seara intr-un atac israelian in sudul Libanului, a confirmat miscarea siita libaneza aliata cu Hamasul palestinian, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Scandalul semnaturilor false. Silvestru Șoșoaca rupe tacerea: cine a comandat dosarul politic

09:50, 06.06.2024 - Candidatul independent la alegerile europarlamentare Silvestru Sosoaca, plasat sub control judiciar de catre procurorii Parchetului General pentru uz de fals si fals in declaratii, a afirmat, ieri seara, ca nu a stiut ca semnaturile pe care le-a depus pentru sustinerea candidaturii erau false.Silvestru…

Scandalul ia amploare: Israelul recheama ambasadorii Norvegiei și Irlandei, vizata fiind și Spania

12:30, 22.05.2024 - Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a ordonat ambasadorilor din Norvegia și Irlanda sa se intoarca in Israel pentru consultari in legatura cu decizia acestor țari de a recunoaște Palestina ca stat independent, informeaza The Times of Israel.

Razboi in Gaza, ziua 223. Ministri de externe din 13 țari avertizeaza Israelul sa opreasca ofensiva impotriva Rafah

12:40, 17.05.2024 - Ministrii de externe din 13 tari au avertizat Israelul, intr-o scrisoare, impotriva unei vaste ofensive militare in orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza, informeaza vineri DPA, citand o relatare din presa germana. Publicatia germana Suddeutsche Zeitung scrie in editia sa de vineri ca semnatarii scrisorii…

Fondatorii Mossack Fonseca, implicați in scandalul 'Panama Papers', risca ani grei de inchisoare - Procurorul de caz a cerut pedeapsa maxima

16:35, 18.04.2024 - Procurorul de caz a cerut miercuri pedeapsa maxima, 12 ani de inchisoare, impotriva celor doi fondatori ai cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, acuzati de spalare de bani in scandalul international de evaziune fiscala dezvaluit in 2016 de ancheta 'Panama Papers', transmite AFP, conform AGERPRES.

FOTO-VIDEO In ciuda tuturor criticilor, Israelul continua in forța ofensiva in Gaza: armata a lichidat un important comandant Hamas

13:10, 09.04.2024 - In dimineața zilei de 9 aprilie, Forțele de Aparare Israeliene au anunțat ca Hatema Almeri, șeful Comitetului de Urgența Hamas, a fost ucis in Gaza.Almeri, a declarat IDF intr-un comunicat, a fost ucis intr-un atac aerian.


Ce parere ai despre aceasta stire?