Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Gaza, ziua 223. Miniştri de externe din 13 țări avertizează Israelul să oprească ofensiva împotriva Rafah

Publicat:
Război în Gaza, ziua 223. Miniştri de externe din 13 țări avertizează Israelul să oprească ofensiva împotriva Rafah

Ministrii de externe din 13 tari au avertizat Israelul, intr-o scrisoare, impotriva unei vaste ofensive militare in orasul Rafah din sudul , informeaza vineri DPA, citand o relatare din presa germana. Publicatia germana scrie in editia sa de vineri ca semnatarii scrisorii au cerut, de asemenea, mai mult ajutor pentru populatia palestiniana. […] in Gaza, ziua 223. Ministri de externe din 13 țari avertizeaza Israelul sa opreasca ofensiva impotriva Rafah a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

O ofensiva israeliana la Rafah nu ar elimina Hamas și ar provoca „haos”, avertizeaza șeful diplomației americane

09:31, 13.05.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a atras atenția duminica, 12 mai, ca daca Israelul lanseaza o ofensiva majora in Rafah, oraș din sudul Fașiei Gaza, aflat la granița cu Egiptul, „risca sa provoace pagube enorme populatiei civile fara a rezolva problema”, relateaza AFP, citata de Agerpres.Ofensiva…

SUA au oprit un transport de bombe catre Israel din cauza ca acesta nu oprește ofensiva in Rafah

11:35, 08.05.2024 - Statele Unite au suspendat livrarea unei incarcaturi de bombe saptamana trecuta dupa ce Israelul nu a raspuns „ingrijorarilor” Washingtonului privind ofensiva anuntata de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a declarat marti un inalt responsabil american, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Ofensiva de la Rafah: SUA au suspendat o livrare de bombe catre Israel

10:20, 08.05.2024 - Statele Unite au suspendat livrarea unei incarcaturi de bombe saptamana trecuta dupa ce Israelul nu a raspuns "ingrijorarilor" Washingtonului privind ofensiva anuntata de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, a declarat marti un inalt responsabil american, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Razboi in Gaza, ziua 213. Bilantul mortilor din Rafah creste. Israelul cere Statelor Unite sa nu mai finanteze ONU

09:16, 07.05.2024 - Qatar trimite o delegație la Cairo pentru a continua negocierile pentru armistițiu. Intre timp, in Rafah, bilanțul morților a fost revizuit in creștere. Intr-un comunicat de presa, Ministerul de Externe al Qatarului a anunțat ca trimite marți o delegație la Cairo, in Egipt, „pentru a relansa negocierile…

Arabia Saudita avertizeaza Israelul impotriva efectuarii operațiunii la Rafah

00:56, 07.05.2024 - Ministerul de Externe asaudit a cerut comunitații internaționale sa „intervina imediat pentru a opri actele de genocid in desfașurare comise de forțele de ocupație impotriva populației civile fara aparare din teritoriile palestiniene ocupate”.

O ofensiva israeliana la Rafah 'ar putea duce la o baie de sange', avertizeaza directorul OMS

22:25, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, "ar putea duce la o baie de sange", a avertizat vineri, pe reteaua de socializare X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

OMS avertizeaza ca o ofensiva israeliana la Rafah „ar duce la o baie de sange”: „Suntem profund ingrijorați”

22:21, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, „ar putea duce la o baie de sange”, a avertizat vineri, pe X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

CNN: Israelul iși amana ofensiva terestra in Rafah, dupa atacul Iranului

17:10, 15.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași spre o ofensiva terestra in orașul Rafah, din sudul Fașiei Gaza, in aceasta saptamana, dar a amanat aceste planuri, deoarece analizeaza ce raspuns sa dea la atacul Iranului din weekend, au declarat doua surse israeliene pentru CNN.Iranul a lansat in noaptea de sambata…


Ce parere ai despre aceasta stire?