Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac frontal la Simona Halep!

Publicat:
Atac frontal la Simona Halep!

Echipa de tenis a Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al , dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata, la (Florida), eroinele fiind Ana Bogdan/Jaqueline Cristian. nu a participat si n-a avut nicio reactie la acest succes fenomenal. Halep si-a atras critici dupa victoria echipei din partea mai vechilor sai contestatari, precum . The post Atac frontal la ! appeared first on Cotidianul RO .

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol si foto: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Bogdan: „Victoria cu Ucraina e cea mai mare bucurie pe care am trait-o pe teren“

11:30, 18.04.2024 - Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata trecuta, la Florida, printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian. Romania a reusit o revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 2-0…

Romania s-a calificat in premiera la turneul final al BJKC si va juca la turneul final de la Sevilla

03:10, 14.04.2024 - Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata, la Fernandina Beach (Florida), printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian.

Tenis: dupa prima zi a Billie Jean King Cup, Ucraina conduce Romania cu 2-0

03:35, 13.04.2024 - Romania este condusa de Ucraina cu 2-0, dupa ce Elina Svitolina a invins-o pe Jaqueline Cristian cu 6-3, 7-5, vineri, in al doilea meci de simplu al intalnirii de la Fernandina Beach (Florida), din calificarile Billie Jean King Cup, scrie AGERPRES.

Romania a pierdut in primul meci de simplu cu Ucraina al intalnirii din calificarile Billie Jean King Cup.

23:55, 12.04.2024 - Romania este condusa de Ucraina cu 1-0, dupa ce jucatoarea de tenis Ana Bogdan a fost invinsa Lesia Turenko in trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-0, vineri, in primul meci de simplu al intalnirii de la Fernandina Beach (Florida), din calificarile Billie Jean King Cup.

Programul meciurilor Romania - Ucraina in calificarile pentru turneul final al Billie Jean King Cup

13:05, 12.04.2024 - Romania și Ucraina se intalnesc vineri și sambata in calificarile pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Duelul dintre cele doua naționale are loc pe zgura verde de la Racquet Park Drive din Amelia Island, Fernandina Beach (Florida, SUA). Ana Bogda

Ana Bogdan si Lesia Turenko deschid intalnirea Romania - Ucraina, din Billie Jean King Cup

20:35, 11.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan o va infrunta pe Lesia Turenko in primul meci de simplu al intalnirii dintre echipele Romaniei si Ucrainei, vineri, la Fernandina Beach (Florida), in calificarile Billie Jean King Cup.

FOTO Echipa Romaniei, pregatita pentru duelul cu Ucraina din Billie Jean King Cup: „Facem asta din tot sufletul”

12:50, 11.04.2024 - Romania și Ucraina se vor intalni in calificarile pentru turneul final al competiției Billie Jean King Cup, iar jucatoarele noastre au postat mai multe fotografii din Amelia Island, Fernandina Beach (Florida).

Simona Halep e OUT din barajul Ucraina - Romania!

13:10, 30.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) nu va face parte din echipa Romaniei de Billie Jean King Cup in confruntarea cu Ucraina, progrmata pe 12 și 13 aprilie 2024. Peste o jumatate de luna, echipa Romaniei de BJK Cup va infrunta Ucraina, in Florida, in barajul de calificare la turneul final. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?