Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac armat într-un parc industrial din statul american Illinois. Cinci oameni au murit

Publicat:

Atac armat intr-un parc industrial din statul american Illinois. Cinci oameni au murit si tot atatia au fost raniti dupa ce un individ a deschis focul. Cele mai multe dintre victime sunt politistii care au intervenit de urgenta la fata locului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Inundații catastrofale in Kenya. Zeci de oameni au murit, zeci de mii au fugit / FOTO-VIDEO

17:10, 24.04.2024 - Zeci de oameni au murit și zeci de mii au fugit din cauza inundațiilor care s-au produs in Nairobi, capitala Kenyei. Cartiere intregi au fost acoperite cu apa, iar drumurile nu mai pot fi folosite. Numeroși locuitori au fost nevoiți sa doarma pe acoperiș.

Tragedie: Un american a murit in Piatra Craiului, dupa ce a cazut de la peste 400 de metri

19:05, 20.04.2024 - Salvatorii montani din Zarnești intervin pentru recuperarea trupului unei persoane decedata, cazuta de la peste 400 de metri, in Padina Inchisa, intr-o zona deosebit de greu accesibila. Victima este cetațean american.

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Cel mai mare criminal in serie din Romania, eliberat: 'Calaul de boschetari' a ucis cu pietre 11 oameni

18:21, 29.03.2024 - Statul roman se pregatește sa-l elibereze pe Grigore Bota, cunoscut sub numele de "Calaul de boschetari", cel mai prolific ucigaș in serie din țara, care a comis 11 crime abominabile. 11 oameni au sfarșit uciși cu pietre.  Maramureșeanul Grigore Bota, responsabil pentru cele mai multe omoruri…

Teroriști fara cauza – e nevoie de sens și in Iad

15:40, 24.03.2024 - Actul terorist de la Moscova in care cel puțin 133 oameni au murit și alți peste 100 au fost raniți a cutremurat lumea, indiferent de simpatii și antipatii politice. Pentru ca au murit de o maniera violenta și iraționala oameni fara aparare – civili nevinovați.In același timp de doi ani de zile Rusia …

Doi morti in statul american Texas, confruntat cu cel mai mare incendiu din istoria sa

14:35, 01.03.2024 - Doua persoane au murit in statul american Texas, care se confrunta cu cel mai mare incendiu din istoria sa, catastrofa pe care presedintele SUA, Joe Biden, a atribuit-o efectelor schimbarilor climatice, informeaza AFP, potrivit Agerpres. O femeie de 83 de ani si-a pierdut viata in incendiul unei…

Atac armat la cel mai mare tribunal, in Istanbul! Doi oameni au murit și șase au fost raniți / FOTO

13:25, 06.02.2024 - O tragedie a avut loc in inima Istanbulului, in timp ce un atac armat a avut loc la cel mai important tribunal din oraș. Doi oameni au murit și șase au fost raniți in urma incidentului șocant. Detalii ulterioare dezvaluie natura terifianta a evenimentelor care au avut loc la Tribunalul Caglayan, subliniind…


Ce parere ai despre aceasta stire?