Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astrofizicianul Stephen Hawking va fi înmormântat lângă Isaac Newton

Publicat:

va fi inmormantat langa Astrofizicianul , care a murit miercuri la varsta de 76 de ani, va fi inhumat in ,  in timpul unei ceremonii care va avea loc mai tarziu anul acesta, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Costel Corduneanu va fi inmormantat langa Creanga si Kogalniceanu. Suma cheltuita de familie este uriasa, ce spun autoritatile din Iasi: „Nu este legal”

14:25, 18.04.2024 - Pe 15 aprilie, unul din cei mai cunoscuți interlopi din Romania inceta din viața, iar acum s-a aflat ca Costel Corduneanu va fi inmormantat langa Creanga si Kogalniceanu, iar suma cheltuita de familie este uriasa. Este mare valva pe aceasta tema, iar reprezentanții Direcției de Sanatate Publica Iași…

Autoritațile ruse au montat camere langa cimitirul unde va fi inmormantat Navalnii: Ce alte masuri s-au luat

21:15, 29.02.2024 - Poliția a inceput sa patruleze in zona de langa Cimitirul Borisovski, din Brateevo, Moscova, unde maine, 1 martie, va avea loc inmormantarea lui Aleksei Navalnii. De asemenea, au fost luate și alte masuri, relateaza un corespondent RusNews, potrivit libertatea.ro .

Ursula von der Leyen respinge orice colaborare cu partidele extremiste

16:45, 21.02.2024 - Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca nu va lucra niciodata cu partide extremiste precum AfD din Germania sau partidul Adunarea Naționala al lui Marine Le Pen din Franța, indiferent cat de multe voturi vor obține la urmatoarele alegeri europarlamentare, informeaza The Guardian.

O acuarela din ilustratiile pentru 'Cartea junglei' va fi expusa in casa lui Kipling

17:10, 16.02.2024 - O acuarela rara, care infatiseaza urmarile unui moment culminant din „Cartea junglei” a lui Rudyard Kipling, va fi expusa in casa de la tara a autorului, in urma unor lucrari de conservare, anunta The Guardian. Pictura, intitulata „The Return of the Buffalo Herd/ Intoarcerea turmei de bizoni", este…

Donald Trump incurajeaza Rusia „sa faca ce naiba vrea” oricarei țari NATO care nu-și achita obligațiile financiare: „Nu platiți, nu va aparam”

07:10, 11.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump a declarat sambata, 10 februarie, in timpul unui miting de campanie la Conway, Carolina de Sud, ca va incuraja Rusia sa faca „ce naiba vrea” oricarei țari membre NATO care nu-și indeplinește obligațiile de cheltuieli pentru aparare, relateaza CNN și The Guardian.…

Prințul William ar urma sa acopere o parte din indatoririle regelui Charles, care face tratament pentru cancer

12:55, 06.02.2024 - William, prințul de Wales, ar urma sa intervina pentru a indeplini unele indatoriri in numele tatalui sau, regele Charles, in condițiile in care monarhul in varsta de 75 de ani urmeaza un tratament pentru cancer, relateaza PA Media, citata de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?