Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi se împlinesc 32 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan

Publicat:

Astazi se implinesc 32 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan. Cu aceasta ocazie va avea loc un miting de comemorare si  depuneri de flori la monumentul din din sectorul Rascani al Capitalei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Piedone, decizie de ultima ora privind retragerea candidaturii: Raspuns ferm pentru Firea și Ciolacu

16:00, 24.04.2024 - Cristian Popescu Piedone are un  raspuns tranșant pentru Marcel Ciolacu, dupa ce acesta i-a tot cerut sa se retraga din cursa electorala pentru Primaria Generala a Capitalei, dupa ce Gabriela Firea a fost anunțata candidata PSD.

Israelul anunța ca retragerea trupelor din Fașia Gaza se incadreaza in pregatirea pentru etapa urmatoare a conflictului

22:06, 08.04.2024 - Israelul a anunțat ca a retra trupele din sudul Fașiei Gaza ca parte a pregatirilor pentru etapa urmatoare a conflictului cu Hamas. De asemenea, Israelul a anunțat ca peste 300 de camioane umanitare au intrat in Fașia Gaza.

Majoritatea trupelor din sudul Fasiei Gaza retrase de Israel

13:21, 07.04.2024 - Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul Fasiei Gaza, pastrand in enclava doar o brigada, a declarat duminica pentru EFE o sursa militara. Retragerea se produce dupa patru luni de lupte in zona Khan Yunis si in momentul in care se implinesc sase luni…

Bujduveanu, dupa retragerea atribuțiilor sale executive: Am aflat din presa. Un gest politicianist

20:10, 20.03.2024 - Stelian Bujduveanu a susținut, miercuri, ca a aflat din presa despre decizia primarului general al Bucureștiului, Nicușor Dan, privind retragerea principalelor sale atributii de viceprimar al Capitalei. Liberalul a catalogat gestul drept politicianist, afirmand ca e lipsit de orice fel de obiectiv.

Acord de aparare intre Franța și Republica Moldova: Macron și Sandu cer retragerea trupelor rusești staționate ilegal in Transnistria

17:25, 07.03.2024 - Franta a afirmat joi sprijinul sau „de neclintit” pentru „independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala” a Republicii Moldova, a carei presedinta Maia Sandu a fost primita la Palatul Elysee pentru a incheia un acord de aparare intre cele doua state.

Casa Alba: Retragerea trupelor ucrainene din Avdiivka, dovada a „costului inactiunii“ Congresului

21:51, 17.02.2024 - Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka, estul tarii, este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.

Casa Alba: Retragerea trupelor ucrainene din Avdiivka este dovada „costului inactiunii” Congresului

21:50, 17.02.2024 - Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka, estul tarii, este dovada „costului inactiunii” Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.

Noul ministru de Externe de la Chișinau cere retragerea trupelor ruse din Transnistria

15:16, 29.01.2024 - Mihai Popșoi, noul ministru de Externe al Republcii Moldova și-a preluat mandatul luni, prin depunerea juramantului, și a anunțat ca poziția Chișinaului in comunicarea cu Moscova va fi bazata pe interesul statului și al cetațenilor sai. Popșoi a declarat ca Rusia este unicul stat care, pe parcursul…


Ce parere ai despre aceasta stire?