Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Astăzi este ziua Marianei, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu". Ce urare i-a făcut soțul ei, Grigore: "Azi ești si mai frumoasă!"

Publicat:

Iubirea trece dincolo de micile ecrane, iar relatia din Mariana si Grigore este cel mai clar exemplu. S-au cunoscut in cadrul competitie "Mireasa pentru fiul meu", au format un cuplu si au ramas impreuna.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Ce a facut Madi la implinirea celor 30 de ani. Ce fosta concurenta i-a facut o urare speciala

22:26, 25.04.2024 - Madi a implinit 30 de ani și a publicat le-a aratat susținatorilor cum a petrecut. O fosta colega de la Mireasa i-a facut o urare, publicand o fotografie din perioada in care au fost concurente in sezonul 8.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Ema Oprișan, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a implinit 32 de ani! Cum a surprins-o soțul ei, Razvan Kovacs / FOTO

16:50, 05.02.2024 - Ema și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7, traiesc o frumoasa perioada a vieții lor. Dupa participarea la emisiunea de la Antena 1, cei doi și-au mai dat o șansa, iar relația lor a devenit exact așa cum și-au dorit dintotdeauna. De curand, tanara a implinit frumoasa varsta de 32 de ani. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?