Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres

Publicat:

Urmatoarea destinație a concurenților a fost Istanbul. le-a spus concurenților ca acolo va avea loc cursa pentru ultima șansa. Cu toții trebuiau sa ajunga pana la 17.45 pana la feribot.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Acces Direct. Un barbat, la capatul puterilor, din cauza fiului lacom. Gheorghe, nevoit sa iși puna averea la adapost de propriul copil?

17:21, 15.05.2024 - Ajuns la o varsta respectabila, Gheorghe susține ca nu mai are liniște din cauza fiului. Barbatul și-ar dori ca tatal lui sa vanda totul și s-ar fi ajuns inclusiv la amenințari. Gheorghe spune ca propriul copil este impotriva lui acum, dupa ce a vorbit, din nou, dupa mulți ani cu mama lui.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele

01:45, 09.05.2024 - Irina Fodor a oferit concurenților o provocare care i-a pus in dificultate. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele pentru a-i pune in dificultate pe rivalii sai. Aceștia auavut parte și de o surpriza, iar degustatorii au fost unii speciali.

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

GSP: Olaroiu, la capatul puterilor in Emiratele Arabe Unite: „M-am saturat!"

16:15, 11.04.2024 - Cosmin Olaroiu (54 de ani) a rabufnit cu privire la situația de la echipa sa, Sharjah FC, din Emiratele Arabe Unite, dupa egalul din campionat de pe teren propriu cu Emirates Club (3-3), a treia remiza consecutiva pentru Sharjah și al patrulea duel fara victorie din intrecerea interna a EAU.

Cosmin Olaroiu, la capatul puterilor in Emiratele Arabe Unite: „M-am saturat!”

15:11, 11.04.2024 - Cosmin Olaroiu (54 de ani) a rabufnit cu privire la situația de la echipa sa, Sharjah FC, din Emiratele Arabe Unite, dupa egalul din campionat de pe teren propriu cu Emirates Club (3-3), a treia remiza consecutiva pentru Sharjah și al patrulea duel fara victorie din intrecerea interna a EAU. Sharjah…

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express. La ce pericol ar fi putut fi expusa prezentatoarea TV: „Nu ne putem continua drumul” / FOTO

14:55, 21.03.2024 - Irina Fodor se afla la mare distanța de casa. Cunoscuta prezentatoare TV, impreuna cu cele noua echipe care participa in Asia Express sezonul 7, se afla in aceste momente in Thailanda, acolo unde au loc filmarile din prima țara de pe Drumul Zeilor. In urma cu puțin timp, Irina Fodor a postat o imagine…

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?