Așa faci cea mai bună zacuscă de vinete. Ingredientul care îi dă tot gustul. Secretul conservării perfecte peste iarnă
Publicat:Ingrediente zacusca vinete:6 kg de vinete6 kg rosii coapte6 kg gogosari4 kg ceapa2 ardei iuti1 l ulei de floarea-soareluio capatana de usturoi (optional)5-6 linguri sarepiper si boia dulce, dupa gustMod de preparare zacusca vinete:Vinetele, coapte pe plita sau in cuptor, se curata de coaja si se lasa la scurs doua-trei ore, intr-o sita.Gogosarii si ardeii iuti se curata de cotor, se spala bine in apa rece si se taie cuburi maricele. Ceapa se taie solzisori (nu prea mici). Intr-o cratita adanca se pune ulei la incins. Se adauga gogosarii si ceapa si se lasa sa se caleasca. Citește continuarea .
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata
20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…
Secretul pentru frunze mereu verzi și frumoase. Plantele de apartament vor fi de vis cu acest amestec. Ai nevoie de doar doua ingrediente
14:46, 17.04.2024 - Daca vrei sa ai mereu plante verzi și frumoase, iata cel mai interesant truc, cu care nu vei da greș. Florile din apartamentul tau vor fi de vis cu acest amestec, este cel mai mare secret al specialiștilor. Ai nevoie de doar doua ingrediente și rabdare. Ingredientul-minune, care ține florile de apartament…
Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post
09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…
Cu ce sa ungi dovleceii inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul care schimba tot gustul
08:50, 25.03.2024 - Dovleceii sunt legume delicioase și gustoase, care pot fi incluse in numeroase preparate. Fie ca alegeți sa-i gatiți de post sau nu, aceștia ies gustoși de fiecare data. Mulți prefera sa-i gateasca la cuptor, pentru ca sunt o varianta mult mai sanatoasa. De aceea, gospodinele cu experiența țin cont…
Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman
14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…
Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul
18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…
Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal
09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…
Secretul mucenicilor moldovenești. Gustul va fi savuros, ce ingrediente folosesc gospodinele din Moldova
19:41, 19.02.2024 - Mucenicii preparați dupa rețeta moldoveneasca sunt pur și simplu savuroși. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa pregatești desertul pentru sarbatoarea Sfinților 40 de Mucenici. Care sunt ingredientele folosite de gospodinele din nordul țarii și care este modul de preparare. In fiecare an, pe…