Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arya Stark despre sezonul 7 al ''Game of Thrones'': ''Nimic nu va poate pregati pentru ce va urma''

Publicat:

, actrița nominalizata la premiile Emmy pentru rolul din ''Game of Thrones'' (''''), a citit scenariul mult-așteptatului sezon 7 și a scris, marți, pe Twitter, ca nimic nu îi poate face pe fanii serialului sa se simta pregatiți
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonica. Ce parere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

11:00, 23.05.2024 - Vlad i-a marturisit și ca i-ar placea sa se mute in Spania și impreuna iși faceau planuri de viitor. Amandoi au spus ca sunt foarte focusați pe munca și le place sa evolueze pe plan profesional.

Costel Galca vrea schimbarea unei reguli din Superliga dupa ce Craiova a terminat pe 3: „Nu sunt de acord cu multe lucruri”

23:56, 18.05.2024 - Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Costel Galca (52 de ani) a oferit prima reacție dupa ce echipa sa a terminat sezonul pe locul 3, cu 44 de puncte. Oltenii nu au fost ajutați de rezultatul de la Cluj și vor fi nevoiți sa treaca de un baraj pentru a evolua in preliminariile Conference League. Costel…

Cine este Mihai Dragomir, caștigatorul finalei „Chefi la cutite”, sezonul 13: „Am caștigat razboiul și i-am facut mandri pe chefi”

07:45, 16.05.2024 - Mihai Dragomir a caștigat miercuri seara primul sezon „Chefi la cuțite”, Antena 1, cu noii chefi Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner si Stefan Popescu. Mihai Dragomir, castigator la Chefi la cutite Foto: Captura Antena 1 Dragomir, concurentul lui chef Alexandru Sautner, pleaca acasa…

Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Michael Jackson și au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”: „Trebuie sa-mi revin...” / VIDEO

22:40, 11.05.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul 13 a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Michael Jackson și au interpretat piesa „Billie Jean”. Cum au comentat jurații momentul inedit al celor doua.

Incepe sezonul excursiilor cu motocicleta. Sfaturi de la specialiști in conducere defensiva

12:30, 07.05.2024 - Sezonul calatoriilor lungi cu motocicleta este la inceput, iar riscul producerii unor evenimente in trafic creste. O spun instructorii de conducere defensiva, prezenți in preajma Paștelui, in Buzau, la o intrunire a circa 300 de impatimiți ai vehiculelor pe doua roți.

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fara precedent in sezonul 13. Ce s-a intamplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”

23:30, 01.05.2024 - Telespectatorii au avut parte de o situație fara precedent in ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Chef Orlando Zaharia a fost profund dezamagit de preparatele concurenților de la proba individuala. Iata ce a urmat.

Cum poți imbraca bebelușul vara? Descopera colecția de salopete pentru bebeluși de la Mon Petit!

16:05, 26.04.2024 - Sezonul cald se apropie cu pași repezi. Așadar, salopetele pentru bebeluși sunt o opțiune versatila de a-ți imbraca copilul. La Mon Petit, vei putea gasi o salopeta potrivita pentru orice sezon! Vrei sa afli cum sa-ți imbraci bebelușul pe timp de vara? Citește in continuare!Ești proaspata mamica? Atunci…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?