Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Artist al Operei Naţionale Române din Iaşi, găsit spânzurat

Publicat:

Un cântaret de la Opera Nationala Româna din Iasi a fost gasit spânzurat, duminica, în vila în care locuia.

Basul Octavian Dumitru, in varsta de 34 de ani, ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme financiare. Trupul cantaretului de opera a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, unde se va face necropsia.

Tanarul era originar din Galati si lucra la Opera din Iasi din anul 2004, ultima sa reprezentantie fiind in "Barbierul din Sevilla", unde a jucat rolul lui Barolo, care a avut loc joi.

Octavian Dumitru a fost,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Ovidius Constanta, gazda lansarii volumului Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei, o lucrare despre regiunea Moldova

09:40, 17.04.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta gazduieste joi, 18 aprilie 2024, lansarea volumului "Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei". Evenimentul va avea loc in Sala Senatului din campusul universitar ndash; Corp A Aleea Universitatii, nr.1 , incepand cu ora 12.00. "Facultatea de Istorie…

(AUDIO/FOTO) „Momente de grație”, cu studenții de la Coregrafie, a Universitații ieșene de Arte

15:10, 09.04.2024 - „Saptamana Ușilor Deschise” de la Facultatea de Teatru din cadrul Universitații Naționale de Arte „George Enescu” din Iași s-a incheiat, dar cei care doresc sa urmeze un program de studiu la Universitatea de Arte ieșeana pot participa, in lunile urmatoare, la cursurile gratuite organizate de instituția…

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?