Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arsenal Londra, prima echipă din Premier League ai cărei suporteri revin în tribune

Publicat:

va fi prima echipa de fotbal din care va evolua din nou in prezenta publicului, de la debutul pandemiei de coronavirus, in luna martie, ca urmare a masurilor adoptate joi de guvernul britanic, informeaza AFP potrivit Agerpres. Executivul condus de a instituit un sistem cu trei niveluri de gravitate, in functie de circulatia virala, iar Londra se afla la cel de-al doilea nivel. Astfel, toate cluburile de fotbal din capitala, dar si cele de la alte discipline, vor fi autorizate sa evolueze in fata unui public limitat la 2.000 de persoane.
Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Arsenal și-a consolidat fotoliul de lider – Victorie la scor in fața rivalei Chelsea Londra

23:56, 23.04.2024 - Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din Premier League, Arsenal Londra a invins categoric rivala Chelsea, scor 5-0 și are un avans de trei puncte in fruntea clasamentului din Anglia.

Acuzații grave la adresa arbitrajului in Premier League: „Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului!”

10:50, 22.04.2024 - Un scandal imens a luat amploare in Anglia dupa meciul de duminica dintre Everton și Nottingham Forest, incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea „caramelelor”. Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, dupa ce au fost depunctate de catre Federația Engleza de Fotbal in acest sezon. Everton a fost…

Arsenal Londra s-a impus la Wolverhampton, in etapa a 34-a din Premier League

02:46, 21.04.2024 - Echipa engleza Arsenal Londra a invins sambata, in deplasare, scor 2-0, gruparea Wolverhampton, in etapa a 34-a din Premier League, informeaza news.ro.Leandro Trossard a reusit sa inscrie in finalul primei reprize, in minutul 45, din pasa lui Gabriel Jesus.

Suspendare redusa pentru Dinamo și UTA - Fanii pot reveni in tribune

15:15, 17.04.2024 - Comisia de Disciplina din cadrul Federației Romane de Fotbal a anunțat ca fanii se vor putea intoarce in tribune la ultimele meciuri pe care Dinamo București și UTA Arad le vor disputa pe teren propriu in finalul play-out-ului SuperLigii, informeaza LPF.

Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, este pregatit sa-și lase echipa și sa lupte pe frontul din Ucraina

14:20, 06.04.2024 - Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, a declarat ca va parasi Premier League pentru a lupta in Ucraina in cazul in care va fi chemat de tara sa, aflata in razboi cu Rusia de doi ani, informeaza AFP, citat de Agerpres."Eu cred ca raspunsul este clar.

Guardiola, fara egal

20:45, 29.03.2024 - Pep Guardiola este „de departe” cel mai bun antrenor din lume, a spus Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, despre omologul sau de pe banca lui Manchester City, inaintea derby-ului de duminica din etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei, scrie L’Equipe. „Admiratia mea pentru el cu siguranta…

Premier League: Arsenal Londra, noul lider dupa o victorie la limita - Rezultatele zilei și clasamentul

22:55, 09.03.2024 - Arsenal Londra a invins pe teren propriu Brentford, scor 2-1, in runda cu numarul 28 din Premier League. „Tunarii” au urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste Liverpool.

Meci de fotbal cu probleme. Șase suporteri de la FCSB, reținuți de jandarmi

22:50, 25.02.2024 - "Jandarmii s-au indreptat catre grupul de suporteri pentru a-i identifica pe cei care au savarsit faptele mai sus mentionate, moment in care o parte dintre suporteri au devenit recalcitranti. Fortele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, in urma careia sase suporteri au fost imobilizati…


Ce parere ai despre aceasta stire?