Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arnold Schwarzenegger a devenit bunic după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, un băieţel

Publicat:

a devenit bunic dupa ce fiica sa Katherine a dat nastere primului sau copil, un baietel. Este primul nepot al veteranului actor de 72 de ani care are cinci copii, relateaza luni online ziarul spaniol ABC, potrivit AGERPRES.

Fratele lui Katherine, Patrick, a confirmat ca atat mama cat si bebelusul sunt bine sanatosi. a subliniat ca "toata lumea este bine" si ca "i-a cumparat un cadou nepotelului sau", potrivit publicatiei de specialitate .

Katherine este casatorita cu actorul care mai are un copil din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

19 aprilie: s-a nascut Paloma, fiica lui Pablo Picasso. Cum a devenit designer de bijuterii și istoria primului sau parfum

00:05, 19.04.2024 - Pe data de 19 aprilie s-au nascut prozatorul Calistrat Hogaș, renumitul inginer Anghel Saligny și fiica pictorului Pablo Picasso, devenita un celebru designer. De asemenea, este ziua in care a murit scriitoarea britanica Daphne du Maurier, autoarea romanului „Rebecca”.

Acces Direct. Ovidiu nu poate sa-și vada fiica din cauza iubitei. Tatal nu este trecut in certificatul de naștere al fetei: ”Inca nu e divorțata” / VIDEO

19:40, 16.04.2024 - Ovidiu este disperat și marturisește ca nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumatate, au locuit impreuna, apoi femeia a decis sa se intoarca la fostul soț.

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Alerta dispariție COPIL, la Botoșani! Daca ați vazut acest baiețel sunați la 112

07:50, 12.03.2024 - Alerta dispariție COPIL, la Botoșani! Daca ați vazut acest baiețel sunați la 112 Polițiștii botoșaneni efectueaza verificari pentru localizarea unui minor, de 12 ani, din satul Orașeni Deal, comuna Curtești, care a parasit domiciliul, ieri, 11 martie, pentru a se deplasa la unitatea de invațamant din…

Augustin Viziru are copil de 4 ani. Cum arata fiica lui, Maria

21:30, 04.03.2024 - Augustin Viziru este un barbat implinit. Are o relație frumoasa alaturi de Oana Leondraliu, cea care i-a daruit și o fetița in urma cu patru ani, precum și o cariera plina. Actorul se implica in creșterea fiicei sale și este dedicat intregului proces, impreuna cu partenera sa de viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?