Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Argeș. Incendiu puternic la două case

Publicat:

Un incendiu puternic s-a manifestat la doua locuințe , in Mușatești.  Potrivit informațiilor, in urma evenimentului a ars generalizat o locuința de aproximativ 60 mp, alaturi de doua anexe alipite acesteia, pe o suprafața de circa 40 mp. Citește și: Un argeșean gonea cu 147 km/ora in localitate! Poliția i-a pus frana Prin intervenția operativa a […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu de proporții langa Manastirea Voroneț din Suceava. Mai multe autospeciale au intervenit pentru a stinge flacarile

16:50, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a cuprins o locuința in apropiere de Manastirea Voroneț din Gura Humorului, Suceava. Flacarile s-au extins la acoperișul unei case vecina și risca sa afecteze zona din cauza vantului puternic. Din fericire, nu exista nicio victima, o singura persoana fiind evacuata.

Vintul face ravagii in capitala

15:35, 21.04.2024 - In capitala, vintul puternic a doborit copaci, ceea ce a dus la avarierea mai multor mașini. Poliția face apel la cetațeni cu recomandari pentru a evita cazuri similare. "Cu privire la avertizarea de vint puternic care afecteaza mai multe regiuni ale țarii, prezentind riscuri pentru siguranța publica…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiu puternic in Delta Vacarești. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere / Exista pericol de propagare

15:05, 20.03.2024 - Un incendiu puternic are loc miercuri dupa amiaza in Delta Vacarești. Suprafața afectata este de aproximativ 1000 mp și sunt mai multe focare. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere.Exista pericol de propagare.   

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.

Incendiu puternic in cartierul Militari din Bucuresti: o mașina a luat foc, apoi a explodat!

08:20, 10.02.2024 - Un incident cu un grad ridicat de periculozitate a avut loc, vineri, in cartierul Militari din vestul Capitalei. O mașina a luat foc și apoi a explodat la scurt timp dupa ce șoferul ei a alimentat la o stație GPL de pe strada Preciziei. Deflagrația s-a produs din cauza unei defecțiuni la sistemul de…

Un puternic incendiu a izbucnit in Delta Vacarești. A fost emis un mesaj RoAlert

17:15, 08.02.2024 - Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit in Delta Vacarești, punand in alerta pompierii din București. Focul, care s-a aprins in jurul orei 14:30, se raspandește rapid, afectand o suprafața estimata la 1,5 hectare.


Ce parere ai despre aceasta stire?