Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Aradul are nevoie mai mult ca oricând de o nouă maternitate“ – Interviu cu dr. Gheorghe Furău, candidat PSD la Consiliul Local al municipiului Arad (P)

Publicat:
„Aradul are nevoie mai mult ca oricând de o nouă maternitate“ – Interviu cu dr. Gheorghe Furău, candidat PSD la Consiliul Local al municipiului Arad (P)

Domnule doctor , ce v-a determinat sa candidați pentru un mandat de consilier municipal din partea PSD Arad? – Numai prin implicarea fiecaruia... The post „Aradul are nevoie mai mult ca oricand de o noua maternitate“ – Interviu cu dr. , candidat PSD la al municipiului Arad (P) appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciocnire dure PSD-PNL in Giurgiu: Cinci dintre candidații PSD la Consiliul Local au trecut la PNL

22:50, 29.05.2024 - Candidatul PSD la Primaria municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca au plecat la PNL cativa candidati de pe lista social democratilor pentru Consiliul Local al municipiului, insa astfel a scapat de scurgeri de informatii din organizatie.

PSD propune cea mai buna echipa pentru Consiliul Local al municipiului Arad (P)

12:05, 22.05.2024 - Partidul Social Democrat vine in fața aradenilor cu cea mai buna echipa pentru Consiliul Local al municipiului Arad. O echipa care imbina tinerețea cu experiența,... The post PSD propune cea mai buna echipa pentru Consiliul Local al municipiului Arad (P) appeared first on Special Arad · ultimele știri…

De 20 de ani este surpat Aradul, nu de acum. Acum apar și ilegalitațile

07:56, 20.05.2024 - La figurat este surpat demult. Cam de cand au inceput sa fie puse in practica deciziile arbitrare ale unei administrații insensibile la cerințele, propunerile sau... The post De 20 de ani este surpat Aradul, nu de acum. Acum apar și ilegalitațile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Capșunile mult ravnite i-au adus ghinion unei tinere. Ce a pațit o șoferița

16:10, 18.05.2024 - Ziua și accidentul pe drumul ce leaga Aradul de Ineu. In aceasta dupa-masa, in jur de ora 15:15 un alt eveniment rutier a avut loc... The post Capșunile mult ravnite i-au adus ghinion unei tinere. Ce a pațit o șoferița appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

„Aradul are nevoie mai mult ca oricand de o noua maternitate“

08:51, 16.05.2024 - • Interviu cu dr. Gheorghe Furau, candidat PSD la Consiliul Local al municipiului Arad – Domnule doctor Gheorghe Furau, ce v-a determinat sa candidați pentru un mandat de consilier municipal din partea PSD Arad? – Numai prin implicarea fiecaruia dintre noi putem schimba in bine orașul Arad, așa ca am…

Candidatul AUR la Primaria Buzau s-a retras: Nu uita, George Simion, ca patriotismul afisat este o indecenta

10:50, 01.05.2024 - Elena Nastasoiu, candidatul AUR pentru functia de primar al municipiului Buzau, a anuntat, marți seara, retragerea sa din cursa electorala, alaturi de 18 candidati aflati pe lista pentru Consiliul Local al Municipiului.

Unde or fi vechii liberali? La coada listei

00:11, 30.04.2024 - Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Buzau, Carmen Ichim, a intat, luni, oficial in cursa pentru cel mai inalt fotoliu din Palatul Comunal, odata cu depunerea documentelor la Biroul Electoral de Circumscripție al municipiului Buzau, alaturi de cele ale candidaților…

In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului

09:35, 27.04.2024 - Lucrarile la Centura de Est a municipiului Arad au fost realizate in proporție de 38%, dupa estimarile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.... The post In ce stadiu se afla lucrarile la Centura de Est a municipiului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?