Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aperitive săseşti „made in Sibiu”. Cornuleţe cu carne, cele mai apreciate în zonă

Publicat:

Cornuletele cu carne reprezinta unul din cele mai apreciate aperitive sasesti, potrivit , autoarea cartii de bucate „Gatim impreuna in ”, potrivit Agerpres . Ingredientele pentru aluat sunt: o jumatate de kilogram de faina, 200 de grame de margarina, 150 de grame de smantana, 50 de ml de lapte, o jumatate de lingurita cu sare, o lingura de drojdie proaspata si o lingura cu zahar. Pentru umplutura aveti nevoie de: un sfert de kilogram de carne de vita si un sfert de kilogram de carne de porc, tocate; doua cepe taiate fin, doua linguri de ulei, doua oua, o legatura de…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Expozitia „Morile Banatului“ de la Budapesta, un real succes

16:05, 21.03.2024 - CARAS-SEVERIN – Capitala Ungariei a gazduit marti, 19 martie, vernisajul expozitiei „Morile Banatului“, evenimentul incluzand si o degustare de bucate tradiționale din Banat, pregatite cu diverse tipuri de faina! Organizata marti cu sprijinul Budapesti Roman Kulturalis Intezet – ICR Budapesta si cu…

Sibiu: O femeie a ramas fara jumatate de milion de euro, dupa ce a fost inșelata de un „prinț nigerian”

11:05, 10.03.2024 - Numarul fraudelor online crește alarmant. O femeie din Sibiu a pierdut aproape jumatate de milion de euro dupa ce a fost inșelata de un individ care s-a dat drept prinț nigerian. Autoritațile spun ca sunt foarte multe cazuri de acest fel, cel puțin in județul Sibiu, și trag un semnal de alarma. In 2023…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?