Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apariţii HALUCINANTE în anii ‘50. Cum arătau STUDENTELE care DESFIINŢAU toate canoanele decenţei | GALERIE FOTO

Publicat:

Scoala de Arta din Glasgow are o lunga traditie si a fost prezenta in paginile publicatiilor pe tot parcursul secolului trecut.

În 1953, revista britanica &"&" a publicat un amplu material despre spectacolul de moda gazduit de Scoala de Arta din orasul scotian. Studentii si-au prezentat creatiile, au pozat pentru fotografi si au strâns sume considerabile de bani, pe care i-au donat diferitelor asociatii locale, conform mashable.com.

Pe lânga croielile obisnuite, unii dintre studenti si-au prezentat si creatiile inovatoare în domeniul modei.…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procurorul general iranian ii amenința cu pedepse „severe și rapide” pe cei ce posteaza comentarii „jignitoare” pe rețelele sociale: „Nu tulburați mintea societații”

18:01, 20.05.2024 - Procurorul general Mohammad Kazem Azad a emis o circulara prin care amenința utilizatorii rețelelor sociale cu „acțiuni rapide, eficiente și descurajatoare” in cazul in care posteaza comentarii „jignitoare” dupa moartea președintelui Ebrahim Raisi, transmite portalul Iran International.Adresandu-se…

13 mai, studenții din Iași pot afla cum sa se pregateasca pentru viitor la evenimentul: „Community Meeting TINERI ȘI JOBURI”

11:30, 10.05.2024 - Școala de Valori alaturi de BRD organizeaza pe 13 mai, de la orele 14:00, pentru studenții din Iași, evenimentul  „Community Meeting TINERI ȘI JOBURI”. Evenimentul se va desfașura pe doua paneluri de discuții:  „Care este locul de munca ideal pentru a-ți incepe drumul?” și „Pe picioarele tale – Gata…

Aurel Ștefanachi a prezentat spectaculos noile apariții ale editurii TipoMoldova

21:00, 21.03.2024 - În sala Fnu Neagu a bibliotecii judeene brilene Aurel tefanachi a prezentat spectaculos ultimele apariii de la editura pe care o conduce în Iai TipoMoldova. Printre nume de cri a strecurat i poezii pentru c evenimentul a avut loc exact de Ziua Internaional a Poeziei.Alturi de invitat au fo...

Un elev de clasa a VIII-a s-a dus cu muniție la școala

16:30, 14.03.2024 - O școala din localitatea Cavadinesti, din județul Galati, a fost evacuata dupa ce un elev a venit cu muniție in instituție. Autoritațile au intervenit de urgența la școala, unde efectueaza o misiune de preluare a unei munitii ramase neexplodate, informeaza  monitoruldegalati.ro . Un elev de clasa a…

Doua fete din Prahova sunt date disparute. Au plecat la școala, dar nu au mai ajuns

21:51, 13.03.2024 - Doua fete in varsta de 13 ani, respectiv 16 ani, din localitatea prahoveana Breaza, au fost date disparute dupa ce au plecat miercuri dimineata catre scoala, dar nu au mai ajuns si nici nu au revenit acasa.

Școala romaneasca, locul in care educația se face cu pumnul

05:55, 13.03.2024 - Actele de violența care se petrec zilnic in unitațile de invațamant din Romania sunt indreptate inclusiv catre profesori. Mulți dascali cad victime unor tineri cu comportamente deviante, al caror loc nu este in banci, ci dupa gratii.


Ce parere ai despre aceasta stire?