Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apariţie surpriză: unde a fost văzut fostul preşedinte Jimmy Carter şi soţia sa / Reacția mulțimii - VIDEO

Publicat:

Fostul presedinte si sotia sa, Rosalynn, au fost prezenti, sambata, la Festivalul de alune din Plains, Georgia, a anuntat intr-o postare pe retelele de socializare, relateaza CNN, citat de news.ro.

"O zi frumoasa pentru ca presedintele si doamna Carter sa se bucure de o plimbare prin ! Si cu doar o saptamana inainte de a implini 99 de ani. Punem pariu ca inghetata cu unt de arahide este in meniul pentru pranz! #JimmyCarter99", a declarat intr-un tweet in care a distribuit un videoclip cu familia Carter mergand intr-un SUV pe o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shakira apariție surpriza la festivalul Coachella

11:25, 14.04.2024 - Shakira a avut o aparitie surpriza vineri seara la celebrul festival Coachella din desertul californian, reprezentand punctul culminant al unei prime zile dominate de artistii latino, informeaza AFP.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Schimbare radicala de look pentru sotia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o aparitie rara! Cum arata acum

12:01, 16.03.2024 - Schimbare radicala de look pentru sotia lui Ciprian Marica! Ioana a aparut in ultima poza bruneta, nu blonda, asa cum ne obisnuise. Sotia lui Ciprian Marica s-a pozat singura, cu o tinuta care i-a pus in evidenta abdomenul lucrat la sala. Schimbare radicala de look pentru sotia lui Ciprian Marica! Ioana…

Kanye West și soția sa, o noua apariție controversata. Cum au aparut pe strazile din Milano: „Dați-i afara din țara!”

12:35, 28.02.2024 - Kanye West și soția sa au bifat o noua apariție controversata in Milano. In timp ce partenerul ei a fost acoperit din cap pana in picioare, Bianca Censori s-a afișat intr-o ținuta care i-a lasat la vedere extrem de multa piele. Iata imaginile cu cei doi care s-au viralizat rapid!

Celine Dion, apariție surpriza la gala premiilor Grammy 2024

18:20, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul "Albumul anului", informeaza contactmusic.com.

Celine Dion, apariție surpriza pe scena Premiilor Grammy! Artista, diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, a stat departe de scena in ultimii doi ani

17:55, 05.02.2024 - Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy seara trecuta, marcand astfel prima apariție din ultimele luni. Artista, diagnosticata cu o boala grava, a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift.

Diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion a avut o apariție surpriza la Grammy 2024

13:15, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy 2024 pentru a inmana premiul "Albumul anului".

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?