Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apar 'listele negre' după rebeliune în Rusia: 'Îi condamnăm! Să fie pedepsiți!'

Publicat:

Apar primele liste negre in Rusia, dupa revolta lui Prigojin! Sunt vizați cei care ar fi incercat sa „paraseasca” barca – „patria mama”, cum spune Putin – in momentul cel mai greu de la venirea sa la putere. Autoritațile rusești intenționeaza sa afle care dintre oficialii și managerii de top ai corporațiilor de stat au parasit Rusia in timpul reevoltei militare Wagner din 23-24 iunie. Președintele Dumei de Stat, , a declarat ca toți acești oameni ar trebui concediați.

"Ii condamnam pe cei care, intr-un moment dificil pentru țara, au parasit-o. Acest lucru ar trebui sa fie cu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ursula von der Leyen acuza extrema dreapta germana ca face propaganda pentru Putin: Ar trebui sa le fie rușine

18:05, 08.05.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat miercuri impotriva extremei drepte germane, acuzand-o ca face "propaganda pentru Putin" si "spionaj pentru Rusia", cu o luna inainte de alegerile europene.

La ce se gandește Rusia dupa decizia SUA privind confiscarea activelor sale

12:01, 22.04.2024 - Rusia are acum motive sa confiste activele occidentale dupa ce Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat o legislatie care permite transferul potential catre Ucraina al activelor rusesti confiscate, a declarat luni presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, relateaza Reuters. „Washingtonul a adoptat…

Putin nu are nicio intenție sa mearga in zonele inundate. In schimb, a trimis preoți sa se roage din elicoptere sa stea ploaia (VIDEO)

13:40, 11.04.2024 - Autoritațile din Rusia apeleaza la ajutorul divin ca sa scape de inundațiile de proporții. Un grup de preoți a fost trimis sa survoleze zonele amenințate de inundații. In imaginile distribuite online, doi dintre ei țin in brațe icoane mari și par sa se roage pentru ca dezastrul sa nu se extinda. 

Putin e tot mai ingrijorat de criza demografica: „Rusia va trebui sa importe forta de munca. Nu avem multe opțiuni”

16:26, 04.04.2024 - Presedintele rus a avertizat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din cauza crizei demografice legate de imbatranirea populatiei, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

VIDEO – Filmul atacului terorist din Rusia: ce spun oamenii din sala? 'Au tras din toate parțile'

20:40, 22.03.2024 - Un atac terorits a avut loc vineri, 22 martie, in Rusia. Autoritațile rusești sunt in alerta maxima, iar cel puțin 50 de ambulanțe au sosit la fața locului. Din cauza atacurilor, tavanul de la cladire a inceput sa cada, iar 100 de persoane sunt evacuate. Situația este in dinamica, insa se estimeaza…

Ipoteza din partea ISW: 'Rusia folosește Transnistria și Gagauzia pentru a destabiliza situația din Moldova'

10:45, 08.03.2024 - Autoritațile ruse spera sa foloseasca Transnistria și Gagauzia pentru a desfașura operațiuni hibride de destabilizare a situației din Moldova, iar acest lucru se datoreaza negocierilor de aderare la UE și alegerilor prezidențiale. Potrivit Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW), șefa regiunii…

Proteste inabușite in Rusia dupa moartea lui Navalnii. Cel puțin 100 de persoane au fost arestate VIDEO

08:50, 17.02.2024 - Autoritațile ruse au luat masuri drastice impotriva oamenilor care s-au adunat pentru a marca moartea lui Aleksei Navalnii - un grup pentru drepturile omului susținand ca minimum 100 de persoane au fost arestate.


Ce parere ai despre aceasta stire?