Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important pentru românii care au carduri de energie. Care sunt noile condiţii stabilite de Guvernul României

Publicat:

Anunț important pentru romanii care beneficiaza de carduri de energie. A fost adopotata de catre o ordonanța care ii vizeaza beneficiarii sprijinului pentru incalzire. Care sunt noile conditii stabilite de oficiali.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestea momentului de la Hidroelectrica. Ce preț va avea energia electrica

20:10, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor de energie electrica din Romania, a actualizat oferta pentru clienții casnici. Ce preț va avea energia electrica? Romanii pot rasufla ușurați! Hidroelectrica și-a actualizat noile prețuri la energia electrica La inceputul lunii aprilie,…

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare. Anunț important

21:40, 13.03.2024 - Anunț important! Iata cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare! Ce a dezvaluit ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. In ce consta principala modificare. Confirmarea facuta de Casele de Pensii Publice.

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

01:45, 24.02.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a confirmat ca, in sezonul rece ramas din primavara lui 2024, romanii vor continua sa primeasca sprijin pentru plata facturilor la incalzire și energie. Anunț important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale! Romanii…

Anunț important legat de cardurile de energie. Criterii noi pentru acordarea ajutorului in 2024

19:10, 23.02.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a confirmat ca, in sezonul rece ramas din primavara lui 2024, romanii vor continua sa primeasca sprijin pentru plata facturilor la incalzire și energie. Anunț important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale! Romanii…

Anunț important pentru romani! Toți beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe

13:05, 23.02.2024 - Anunț important pentru romani! Beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe. Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a facut publica o serie de masuri esențiale pentru continuarea sprijinului in plata facturilor.

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?