Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important făcut de Alin Tișe: „În curând vom avea finanțare pentru Spitalul Pediatric Monobloc”

Publicat:

Viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continua și un heliport. Lucrarile ar fi trebuit sa inceapa in vara acestui an, dar inca nu exista finanțare pentru acest obiectiv. Totuși, se pare ca acest impediment ar urma sa fie rezolvat in scurt timp.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa Paste incep lucrarile la extindere a gradinitei din Ghiroda

13:00, 27.04.2024 - In curand vor demara lucrarile pentru extinderea gradiniței din Ghiroda, pentru ca la toamna aceasta sa primeasca doua grupe suplimentare. Contractul de finantare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmand ca ordinul de incepere a lucrarilor…

Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj devine realitate. Tișe: „Avem finanțare pentru a incepe lucrarile”

15:31, 23.04.2024 - Viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continua și un heliport. Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune ca lucrarile ar putea sa inceapa in urmatoarele luni.

Dan Stroe, anunț important pentru locuitorii din Geamana!

11:30, 10.04.2024 - Dan Stroe, anunț important pentru locuitorii din Geamana! Dan Stroe, primarul comunei Bradu, are un mesaj important in atenția locuitorilor din zona Platou Geamana. „De maine, 11 aprilie, pe strada Pinului, pe o lungime de cca. 250 metri, incep lucrarile de introducere a canalizarii pluviale. Lucrarile…

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Anunt important al Primariei Constanta! Vizate, lucrarile de reabilitare din zona centrala a municipiului

16:20, 29.02.2024 - In ultimele zile s a tot vehiculat in spatiul public faptul ca Primaria Constanta a pierdut fonduri europene din proiectul "Acces si mobilitate in zona centrala a municipiului Constantaldquo;. In acest comntext, reprezentantii Primariei Constanta precizeaza ca programul Operational Regional 2014 2020…

Ce spune Alin Tișe despre decizia colegului Sabin Sarmaș de a candida la primaria Cluj-Napoca

14:05, 29.02.2024 - Anunțul deputatului PNL Cluj Sabin Sarmaș de a candida la primaria municipiului Cluj-Napoca i-a luat prin surprindere pe majoritatea colegilor de partid. Nu insa și pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care spune ca in politica nu il mai surprinde nimic.

BNR, anunț important! Ratele romanilor la banci ar putea scadea

13:25, 21.02.2024 - Banca Naționala a Romaniei (BNR) a facut un anunț extrem de important pentru milioane de cetațeni din țara noastra! Ratele romanilor la banci ar putea scadea in perioada urmatoare. Iata ce a transmis BNR recent!


Ce parere ai despre aceasta stire?