Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ de ultimă oră. Vremea până în 6 februarie: ger și ninsori la începutul lunii

Publicat:

Anunt de ultima ora. Vremea pana in 6 februarie: ger și ninsori la inceputul lunii. de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, intervalul 24 ianuarie - 6 februarie 2022.

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea in minivacanța de Paște. Prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai

09:45, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai. Iata cum va fi vremea in minivacanța de Paște.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Vremea rea revine in Romania. ANM a emis avertizare meteo: ninsori, vant puternic si ploi

11:41, 12.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari meteorologice luni, 12 februarie 2024, privind schimbarea vremii. In urmatoarele ore și zile ne vom confrunta cu intensificari de vant, cantitați de precipitații semnificative și ninsori. Ce se știe pana la acest moment. Cod galben…

Cand ajunge noul ciclon polar in Romania. ANM a dat alerta de ultim moment, vremea se schimba brusc in toata țara

17:00, 11.02.2024 - Dupa zilele insorite, cu maxime specifice lunilor de primavara, vremea se va schimba radical in Romania. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. Cand ajunge noul ciclon polar in Romania. Vremea se schimba brusc in Romania Specialiștii de la Administrația…

Anunț ANM! Vremea se incalzește in Romania. Termometrele vor inregistra temperaturi de primavara

10:01, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Vremea se incalzește in Romania. Temperaturile vor inregistra temperaturi de primavara. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?