Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM de ultimă oră! Cod portocaliu de vreme severă în trei județe din țară

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, mai multe avertizari in trei județe din țara. Este cod portocaliu de vreme severa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Anunț ANM de ultima ora! Cat va mai tine valul de aer cald. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania

19:10, 07.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au specificat cat va mai ține valul de aer cald la noi in țara. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania.

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata, in urmatoarele saptamani: diferențe mari de temperatura

08:05, 06.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizata pentru perioada 5 februarie - 4 martie. Conform prognozei, in prima parte a lunii februarie vom avea temperaturi peste medie, in timp ce in a doua parte temperaturile vor fi in scadere și este posibil sa avem un episod…

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!


Ce parere ai despre aceasta stire?