Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul care l-a descoperit pe Pleaşcă a murit pe teren

Publicat:

a murit pe teren sambata seara, la varsta de 67 de ani. Acesta pregatea o grupa de micuti fotbalisti de la CSS Caracal cand a cazut si a decedat de fata cu micutii. Nicolae Matei se confrunta cu probleme med...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alunecari de teren in Papua Noua Guinee: Cel puțin 100 de persoane au murit

09:05, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press, potrivit news.ro.

Peste 100 de oameni au murit in urma unei alunecari de teren in Papua Noua Guinee

08:45, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, citata de Associated Press și News.ro.

De ce au murit fetița de patru și bunica ei din Calarași, de fapt. Ce au descoperit inspectorii DSV in timpul anchetei

15:56, 01.05.2024 - O bunica și nepoțica ei de doar patru au murit an urma cu o zi, in Calarași. Cele doua se aflau in doua spitale diferite, astfel ca dupa deces, au urmat o mulțime de cercetari la fața locului. Inspectorii DSV au finalizat ancheta și au venit cu primele concluzii in ceea ce privește cauza morții.

Peter Higgs, fizicianul care a descoperit „particula lui Dumnezeu”, a murit la 94 de ani

01:15, 10.04.2024 - In 2023, cercetatorul a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica pentru munca sa revoluționara care a demonstrat cum particula care ii poarta numele contribuie la coeziunea Universului, potrivit radioromania.ro. Considerat un gigant al științei britanice și supranumit supranumit “tatal particulei…

(AUDIO) Iași: O persoana a murit, in urma unei alunecari de teren

13:35, 01.04.2024 - O persoana a murit in urma unei alunecari de teren care a avut loc, astazi, in localitatea Cotnari din județul Iași. In urma incidentului, au rezultat doua victime, pentru una dintre acestea fiind inregistrat decesul. Purtatorul de cuvant de la ISU Iași, George Onofreiasa: Primele echipaje sosite la…

Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit pe un teren din Petrosani

09:10, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit marți pe un teren din Petrosani, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta. Victima nu este identificata, iar legistii vor stabili cauza decesului.

Doliu in sportul internațional. Un fotbalist de 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren

18:20, 23.03.2024 - Este doliu in lumea fotbalului internațional. Un atacant de doar 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren, in timpul unui antrenament. Tanarul a anunțat ca se simte rau, cu scurt timp inainte de deces.


Ce parere ai despre aceasta stire?