Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia, pe scena chiar si in luna a saptea de sarcina! Canta stand pe scaun!

Publicat:

Antonia este extrem de dedicata meseriei sale, astfel incat nu este dispusa sa renunte la scena nici macar acum, in luna a saptea de sarcina. Artista raspunde prezent ori de cate ori este solicitata sa cante la vreun eveniment, dar nu vrea sa isi puna in niciun fel in pericol sarcina, astfel incat nu mai face show-urile incendiare de alta data, ci canta cumintica, stand asezata pe un scaun. .ro , serile trecute, Antonia a luat parte la petrecerea aniversara a casei de discuri Roton, ocazie cu care a si cantat cateva piese, dar tot stand jos, pentru a-si proteja bebelusul din burtica.

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Doru Ivanov vine la Turda cu un numar de stand-up comedy! Ia-ți bilet din timp!

17:11, 09.05.2024 - La Cafeneaua de Acasa a reinceput sezonul de stand-up comedy, iar comedianții noștri preferați sunt gata sa vina la Turda și sa ne faca ziua mai buna cu glumele lor delicioase. Pe scena Cafenelei de Acasa au urcat deja cațiva comedianți saptamanile trecute și pentru a menține starea de bine, prietenii…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

„Stand toata ziua acasa, pe scaun, ceva trebuie sa ne calmeze”. Prins sub influența substanțelor interzise, un tanar șofer a avut replica anului

08:50, 24.03.2024 - Explicație halucinanta a unui tanar prins drogat la volan in Galați! IT-istul le-a spus polițiștilor ca obișnuiește sa consume canabis pentru ca are prea multa energie și nu o poate consuma avand o munca sedentara. In rucsacul tanarului de 21 de ani, polițiștii au gasit mai multe pliculețe cu substanțe…

Explicație halucinanta a unui tanar prins drogat la volan: "Stand toata ziua pe scaun, ceva trebuie sa ne calmeze"

08:25, 24.03.2024 - Explicație halucinanta a unui tanar prins drogat la volan. El le-a spus polițiștilor ca obisnuieste sa consume canabis pentru ca are prea multa energie și nu o poate consuma avand o munca sedentara. 

Gafa uriașa la concertul Madonnei din Los Angeles. Celebra cantareața i-a cerut unui fan sa se ridice in picioare, deși era imobilizat in scaun cu rotile: ”Ce primești daca stai jos?” / VIDEO

12:26, 11.03.2024 - In timpul concertului din Los Angeles, Madonna a facut o gafa cu care a ajuns in atenția tuturor. Cantareața i-a atras atenția unui fan, deranjata fiind de faptul ca sta jos, și i-a cerut sa se ridice in picioare. Cateva secunde mai tarziu, a observat ca fanul era imobilizat in scaun cu rotile. Iata…

Comediantul George Tanase revine in postura de invitat special pe scena iUmor, duminica, de la 20:00: ,,Cea mai grea scena de stand-up din țara!”

10:45, 28.02.2024 - Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și promite o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?