Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia, dezvăluiri emoționante din spatele relației pe care o are cu fiica sa, Maya: „Este un subiect delicat și dificil pentru mine”

Publicat:

Antonia se mandrește tare mult cu fetița sa din prima casatorie, Maya. Cantareața posteaza frecvent poze cu fiica ei, astfel ca ambele afișeaza un zambet larg pe buze de fiecare data, semn ca relația dintre cele doua este pe cat se poate de buna. Cu toate acestea, Antonia a muncit din greu pentru legatura speciala pe care o are cu Maya in prezent, astfel ca a facut pentru prima data dezvaluri emoționante despre relația pe care o are cu fiica sa cea mare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanita Iovan, dezvaluiri din relatia cu Irinel Columbeanu. Cum a cucerit-o afaceristul: „Avea un Oltcit, era foarte elegant”

15:56, 03.04.2024 - La mai bine de 30 de ani de cand au format un cuplu, Romanita Iovan a scos la iveala detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu. Celebra creatoare de moda a povestit cum a cucerit-o fostul milionar de la Izvorani! Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanita Iovan Romanița Iovan, in varsta…

Lili Sandu, dezvaluiri emoționante despre relația cu Bogdan Stelea: „El a fost prima mea iubire”. De ce nu s-au casatorit VIDEO

17:01, 17.03.2024 - Dupa aproape 20 de ani de cand au avut o relație cu Bogdan Stelea, fosta sa iubita, Lili Sandu, face dezvaluiri emoționante și da din casa lucruri pe care nimeni nu le-a știut pana acum. Cei doi au fost la un pas de a se casatori, dar finalul nu a fost unul fericit.

Dezvaluiri! De ce Romania e interzisa in Schengen: Cine sta in spatele cancelarului Nehammer

18:45, 13.03.2024 - Cel mai mare opozant in calea intrarii complete a Romaniei in Schengen ramane Austria. Cancelarul Karl Nehammer nici nu a vrut sa auda de aderarea completa a Romaniei, la congresul PPE care a avut loc recent la București. Nehammer spune ca Romania nu gestioneaza corect fluxurile migratorii care vin…

Acces Direct. Soțul Simonei a dezvaluit ororile prin care ar fi trecut, din cauza vecinului. Barbatul vrea ca Ionuț sa plateasca: ”Se vede clar...” / VIDEO

17:20, 12.03.2024 - Dupa ce soția lui a facut dezvaluiri dureroase despre ceea ce s-ar intampla in localitatea lor, barbatul a decis sa o susțina cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a facut dezvaluiri despre ororile pe care le-ar fi trait din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit in acele momente!

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".


Ce parere ai despre aceasta stire?