Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anna Lesko, ipostază incendiară! Vedeta și-a afișat sânii goi pe internet, spre deliciul fanilor / FOTO

Publicat:

nu este deloc cuminte! Cantareața a afișat, din nou, o fotografie cu ea, interzisa minorilor. Vedeta a imbracat, la piscina, o rochie din dantela alba, direct peste trupul gol. Sanii i se pot vedea, in toata splendoarea lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Budeanu, ipostaza curajoasa pe internet. Cum s-a fotografiat vedeta in casa, imagine rara

18:55, 18.04.2024 - A demonstrat, din nou, ca este lipsita de inhibiții. Dana Budeanu a uimit cu fotografia publicata recent in mediul online, in care apare fara strop de machiaj pe chip. Mulți se intreaba care sunt secretele tenului sau perfect. Se pare ca vedeta are un stil de viața foarte sanatos. Foto Cum s-a pozat…

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

O pisica din Iași a devenit vedeta pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele sa nimereasca exact acolo unde avea nevoie?

14:20, 12.04.2024 - Pe imaginile surprinse pe camerele video se observa cum felina de culoare alba se indreapta singura catre clinica, chiar la ,,intrare pacienți”. Aceasta a fost auzita de medicii veterinari din interior datorita mieunatului insistent. Intamplarea a fost una mai mult decat inedita, lucru remarcat chiar…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.


Ce parere ai despre aceasta stire?