Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anghel Damian își sărbătorește tatăl. Imaginea specială postată de iubitul lui Theo Rose cu părintele lui / FOTO

Publicat:

Este motiv de sarbatoare in familia lui . Tatal lui iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Iubitul lui a postat o imagine speciala alaturi de parintele lui din perioada in care era copil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Bodi iși sarbatorește fiica cea mica. Imaginea speciala postata de afacerist cu Selena: „La mulți ani!” / FOTO

18:10, 04.04.2024 - Zi importanta pentru Alex Bodi. Afaceristul iși sarbatorește fiica cea mica. Cum este plecat in vacanța, alaturi de Ema Uta, pe care a și cerut-o in casatorie, nu a uitat de acest moment special și a facut publica o imagine alaturi de Selena.

Cand vor face nunta Theo Rose și Anghel Damian. Cine va canta la marele eveniment din viața lor: „Planuim sa...”

15:55, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian. Cantareața a marturisit cand va avea loc marele eveniment din viața ei, dar a și oferit cateva detalii despre petrecere. Iata cine va canta la nunta artistei cu regizorul!

Sarbatoare mare in familia Roxanei Nemeș. Vedeta iși sarbatorește soțul. Ce urare speciala i-a transmis: ”Te iubesc” / FOTO

20:06, 24.03.2024 - Roxana Nemeș iși sarbatorește partenerul de viața intr-un loc de vis. Cei doi au plecat intr-o vacanța in Italia și se bucura de momente frumoase impreuna. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini alaturi de Calin Hagima, impreuna cu un mesaj special.

Theo Rose a fost ceruta in casatorie de Anghel Damian. Ce se afla gravat pe inelul de logodna. „A venit intr-un gest de ziua noastra”

17:56, 22.03.2024 - Theo Rose a fost ceruta in casatorie de Anghel Damian, iar acum a vorbit despre momentul emoționant. Artista a primit un inel special, pe care iubitul ei a gravat cateva versuri in limba franceza.Cererea in casatorie a avut loc chiar de ziua lor de naștere, aceștia fiind nascuți la doar cateva ore distanța…

Alexia Țalavutis iși sarbatorește mama. Imaginea speciala postata de prezentatoarea de la Star Matinal cu femeia care i-a dat viața: „Te iubesc” / FOTO

22:35, 21.03.2024 - Zi speciala in familia Alexiei Țalavutis. Prezentatoarea de la Star Matinal iși sarbatorește astazi mama. Cele doua au o relație speciala și nu de puține ori, vedeta spunea ca ii recunoscatoare femeii care i-a dat viața.

Pepe și-a sarbatorit tatal. Imaginea speciala postata de artist in ziua in care parintele lui a implinit 75 de ani: „Forța și echilibrul nostru” / FOTO

10:10, 20.03.2024 - Pepe se mandrește cu familia lui, iar de curand, artistul a avut motiv de sarbatoare. Tatal lui, Ion Pascu, a implinit ieri 75 de ani. Cum a fost vorba de un moment special, cantarețul nu a ratat momentul pentru a-și exprima public iubirea pentru parintele lui.

Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A și Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: „Luni noapte eram la spital”

10:40, 01.03.2024 - Theo Rose a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce fiul ei, Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sanatate. Micuțul a avut gripa A, Salmonella, iar acum s-a infectat cu streptococ.Theo Rose, cunoscuta cantareața și actrița din serialul „Clanul”, a fost profund marcata de perioada tumultuoasa…

Theo Rose și Anghel Damian, romantici in vacanța. Artista și iubitul ei au mers la Untold / FOTO

00:26, 16.02.2024 - Theo Rose și Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au mers in Dubai pentru a participa la festivalul Untold, alaturi de mai mulți artiști romani. Deși aceștia prefera sa fie cat mai discreți, de data aceasta și-au aratat iubirea in public.


Ce parere ai despre aceasta stire?